UPDATE Politia si jandarmeria, despre legalitatea protestului de la metrou. "Si noua ne-a fost greu sa ajungem la serviciu"

2 săptămâni in urmă 2

Reprezentantii Politiei si Jandarmeriei vor sustine vineri, la ora 12.00, o conferinta de presa comuna in contextul situatiei de la metroul Bucuresti, unde este in derulare un protest al angajatilor.

UPDATE. 12.00 Politia: Ciprian Romanescu: "Si noua ne-a fost greu sa ajungem la serviciu"

Ne asteptam ca fluxul de persoane care va circula in mijloacele de transport sa fie foarte mare. Le recomandam cetatenilor sa tina cont de regulile de distantare sociala. Au fost suplimentate fortele de ordine.

Si noua ne-a fost greu sa ajungem la locul de munca.

Le atragem atentia si persoanelor din interior sa respecte masurile anti-pandemie

Au fost identificate o buna parte din persoanele care protesteaza

Purtatorul de cuvant al jandarmeriei, capitan Alexandru Iacob, ne-a declarat ca aceasta conferinta de presa va fi sustinuta la statia de metrou de la Unirii si s-ar putea aduce lamuriri despre legalitatea acestui protest.

Circulatia trenurilor de metrou a fost blocata vineri dimineata, de un protest spontan al unor reprezentanti ai sindicatului USLM in statia Piata Unirii, acestia coborand in tunel, pe calea de rulare, si impiedicand pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

Citeste si:

Noile restrictii luate in calcul: Circulatia pana la ora 20. Magazinele se inchid la 18, daca incidenta depaseste 7,5 la mieHarta interactiva a centrelor de vaccinare, in functie de tipul de vaccin. Cum poti vedea locurile disponibile si cat de mare e lista de asteptareCine sunt falsii stomatologi care au traumatizat oameni. Femeia nu are drept de practica, iar sotul sau este absolvent de opt claseCardurile de criptomonede, valuta virtuala buna in toata lumeaVIDEO Golul lui Andrei Ciobanu de la Euro face inconjurul lumii. "Ma bucur ca ii am profesori pe Hagi si pe Mutu"

Citeste mai multe despre jansarmi poltie metrou lege

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă