UPDATE Incendiu puternic în podul clădirii care găzduiește Prefectura și Consiliului Județean Suceava/ ISU: Intervenția este foarte dificilă din cauza cantității mari de lemn/ Clădirea se află în reparații de câteva luni

1 lună in urmă 2

UPDATE Ora 09:34 Reprezentanții ISU au declarat pentru G4Media că la fața locului se intervine cu 4 autospeciale și o autoscară, iar la incendiu se află și două ambulanțe SMURD. Nu sunt victime momentat, au mai transmis autoritățile.

UPDATE 09:30 Alin Găleată, purtătorul de cuvânt ISU Suceava a declarat, la Digi24, că pompierii intervin pentru stingerea incendiului. Reprezentantul ISU a mai spus că intervenția este foarte dificilă din cauza suprafeței mari și a faptului că în zona respectivă există o cantitate mare de lemn.

știrea inițială

Un incendiu puternic a cuprins podul clădirii care găzduiește Prefectura și Consiliul Județean Suceava, sâmbătă dimineață. Un martor ocular a declarat, la Digi24, că focul s-a extins repede, iar pompierii au ajuns deja la fața locului. Clădirea se află în reparații de câteva luni, a mai declarat martorul ocular.

sursa foto: ISU Suceava

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă