UPDATE Fetiță de 2 ani, bătută ”în direct”, pe Facebook, de mamă / Femeia va fi cercetată sub control judiciar

2 săptămâni in urmă 41

UPDATE, duminică, 9 ianuarie, ora 15:40 Femeia care şi-a agresat fetiţa în vârstă de doi ani va fi cercetată sub control judiciar, au decis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar avocatul acesteia susţine că ea regretă fapta şi că era pentru prima oară când îşi lovea copilul, transmite News.ro. Femeia de 29 de ani a fost prezentată, duminică, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar procurorii au decis că poate fi cercetată sub control judiciar.

  • “Procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar faţă de clienta mea pe un termen de 60 de zile cu respectarea măsurilor legale, în sensul că nu se va mai putea apropia în acest termen la mai puţin de 200 de metri de copilul cel mic. Ea regretă faptele, recunoaşte. Sunt fapte reprobabile, sper să nu se repete. Am înţeles că e prima dată când a avut acest exces de violenţă asupra copiilor. Sperăm ca totul se va termina cu bine”, a declarat avocatul Paul Foleanu.

UPDATE, duminică, 9 ianuarie, ora 19:00

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, citat de News.ro.

“Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. În cursul zilei de mâine, aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare”, a anunţat IPJ Constanţa.

Articolul inițial:

Mama unei fetițe de 2 ani a primit ordin de restricție după ce imagini video cu ea bătându-și fiica au apărut în spațiul public.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat, în urma vizionării imaginilor o femeie, de 29 de ani, iar din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.

”În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei.  Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții acestei instituții, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială”, anunță IPJ Constanța.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Sursa foto: Captură video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă