UPDATE. Control antidoping la Dinamo - FCSB! 6 jucători testați » Reacția PCH

2 luni in urmă 1

Fanii-finanțatori din programul DDB au considerat obligatoriu un control antidoping la derby-ul cu FCSB de săptămână trecută și au lansat 6 acuzații grave la adresa rivalilor. Consideră că revenirea preparatorului Thomas Neubert, cel care a făcut celebre „punguțele cu lichid galben”, a adus o prospețime suspectă la formația patronată de Gigi Becali - toate detaliile, AICI.

UPDATE, ora 23:10. Jucătorii lui Dinamo testați

Cei trei jucători ai lui Dinamo care vor fi supuși testului anti-doping sunt Steliano Filip, Diego Fabbrini și Magaye Gueye. Informația a fost dezvăluită de Vali Moraru, moderatorul emisiunii „DigiSport Special”. 

UPDATE, ora 21:45. Reacția PCH

PCH a reacționat după ce articolul a fost publicat în GSP. Fanii-acționari ai lui Dinamo suspectează rivala că a „driblat” controlul prin lăsarea mai multor jucători importanți în afara lotului.

Știrea inițială

Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) a testat câte trei jucători de la fiecare echipă, trecuți pe foaia de joc, desemnați printr-o tragere la sorți desfășurată la pauză.

Informația a fost dezvăluită de comentatorul Look Sport+, Emil Grădinescu, chiar în timpul confruntării din Ștefan cel Mare care va decide a 5-a echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României, ediția 2020/21.

Dinamo - FCSB » Echipele de start

DINAMO: Eșanu - Sorescu, Puljic, Ehmann, St. Filip - Nepomuceno, Răuță, Anton, Fabbrini - Gueye, Nemec
REZERVE: Kongshavn, A. Radu, Morsay, Grigore, Bejan, Bani, Gol, Achim, Mihaiu
ANTRENOR: Ionel Gane

FCSB: A. Vlad - Crețu, Haruț, Nedelcu, Panțîru - Șut, Vînă, Perianu - A. Niță, Buziuc, Oaidă
REZERVE: Udrea, Miron, Coman, Vukusic, Fl. Tănase, Șerban, Ov. Popescu, Olaru, Pantea
ANTRENOR: Anton Petrea

Urmărește AICI desfășurarea meciului Dinamo - FCSB

Cum a reacționat Diana Șoșoacă atunci când a aflat că a fost dată afară din AUR. Ce le-ar fi transmis liderilor partidului

Libertatea

Playtech: ZGUDUITOR! Bianca Drăgușanu, DESFIGURATĂ. A fost bătută în ultimul hal! Imaginile groazei au apărut acum
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă