UPDATE Claudiu Daniel Dolot, director de bancă, numit preşedinte al Autorităţii pentru Protecţia Consumatorilor / Ionuţ Cătălin Stancu, numit preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului

1 lună in urmă 3

Claudiu Daniel Dolot a fost numit preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată vineri în Monitorul Oficial. De asemenea, Ionuţ Cătălin Stancu, lider al USR Brăila, a fost numit în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului.

Printr-o altă decizie a premierului, Eduardt Cozminschi a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Dolot a lucrat mulți ani în administrație, dar și în mediul bancar, conducând diferite surcusale județene de bănci importante din România. În prezent, este director BCR, sucursala Caraș-Severin, scrie expressdebanat.ro. Claudiu Dolot a fost membru PDL, iar apoi, membru PNL, în urma fuziunii dintre fostul partid al lui Traian Băsescu și formațiunea liberală.

​CITEȘTE ȘI: 72 de liberali, validați de conducerea PNL pentru a ocupa funcții publice / Lista secretarilor de stat și a șefilor de agenții propuși de PNL

Ionuţ Cătălin Stancu, numit preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului

De asemenea, Ionuţ Cătălin Stancu a fost numit în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului, printr-o decizie a prim-ministrului publicată vineri în Monitorul Oficial.

Ionuț Catalin Stancu este liderul USR Brăila, fondator al filialei, și copreședinte al Alianței USR-PLUS la Brăila. La alegerile din septembrie 2020, el a candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila. El a fost și candidat al Alianței USR-PLUS Brăila pentru Camera Deputaților.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă