UPDATE Cine participă la prima ședință a coaliției de guvernare după izbucnirea crizei politice/ Întâlnirea a fost amânată pentru ora 17:00, la cererea lui Cioloș și Tudorache (surse)

3 săptămâni in urmă 23

UPDATE Ora 19:08 Ședința coaliției de guvernare a fost amânată la cererea lui Dacian Cioloș și a lui Dragoș Tudorache, care călătoresc din Cluj, respectiv Bruxelles, conform surselor politice consultate de G4Media.

Conform acelorași surse, din partea PNL vor participa la întâlnirea de luni Florin Cîțu, Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Robert Sighiartău și Dan Motreanu.

De la USRPLUS vor participa Dan Barna, Dacian Cioloș, Claudiu Năsui, Dragoș Tudorache și Ionuț Moșteanu, iar de la UDMR vor participa Hunor Kelemen, Cseke Attila și Tanczos Barna, susțin sursele G4Media.

știrea inițială

Ședința coaliției de guvernare care ar fi trebuit să aibă loc luni, la ora 11:00, a fost amânată spre seară, au declarat surse politice din coaliție pentru G4Media.

Liderii PNL, USRPLUS și UDMR se vor întâlni la ora 17:00, au mai confirmat acestea. Coaliția de guvernare traversează de câteva zile primul episod de criză după ce premierul Florin Cîțu i-a demis pe Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan de la conducerea Ministerului Sănătății.

Gestul prim-ministrului a venit ca urmare a deciziei celor doi să publice un ordin prin care erau modificate criteriile de carantinare a localităților fără a-l înștiința pe șeful Executivului.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă