UPDATE Capitoliul SUA, in procedura de lockdown, dupa ce o masina a intrat in doi politisti. Soferul masinii si unul dintre politisti au murit VIDEO

2 săptămâni in urmă 2

Incident major de securitate la Capitoliu, unde un barbat a intrat cu masina intr-o zona securizata. Potrivit martorilor, au fost fost folosite si focuri de arma. Barbatul, care a calcat cu masina doi politisti, ambii raniti si transportati la spital, a murit.

UPDATE 22.01 Suspectul din atacul de vineri de la Capitoliul, soferul masinii care a lovit doi politisti in apropiere de cladirea Congresului din Washington, a murit, au anuntat mai multe posturi americane de televiziune.

Complexul Capitoliului, care a fost plasat sunt inalta protectie dupa asaltul mortal din 6 ianuarie, condus de manifestanti pro-Tramp, a fost izolat dupa incident.

Unele bariere de protectie au fost retrase recent si perimetrul de securitate restrans in jurul Parlamentului american.

Yogananda Pittman, sefa Politiei Capitoliului, a sustinut o scurta conferinta de presa si a confirmat ca suspectul a murit. Era barbat si a ranit doi politisti. Pittman a anunatt si ca unul dintre ei a murit.

Incinta Capitoliului, care fusese plasata sub protectie sporita dupa asaltul din 6 ianuarie, condus de protestatari pro-Trump, a fost incercuita de fortele de ordine dupa incident.

JUST IN - Car smashed into the barrier at US Capitol complex. Two people are on stretchers. pic.twitter.com/OAkmvdrjj8

- Disclose.tv 🚨 (@disclosetv) April 2, 2021

In urma incidentului, oamenii au fost sfatuiti sa ramana in interior si sa se indeparteze de fereste.

Potrivit CNN, mai multe ambulante si un elicopter se afla in zona cladirii Capitoliului.

Martorii au explicat ca o masina s-a izbit intr-o bariera din apropiere, la scurt timp dupa ora locala 13:00.

Din relatarile presei internationale, nu se afla in sesiune nici Senatul, nici Camera Reprezentantilor.

Un reporter al CNN relateaza ca a observat o persoana intinsa pe o targa, iar purtatorul de cuvant al DC Fire a precizat ca exista indicii ca sunt mai multi raniti.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă