UPDATE Cadavrul găsit fără picioare și parțial ars lângă un cimitir din Arad aparținea unei fetițe de 5 ani / Moartea a fost provocată de o lovitură în cap / Procurorii fac cercetări in rem pentru omor și profanare de cadavre

3 săptămâni in urmă 31

UPDATE 14:04: Cadavrul descoperit la marginea cartierului arădean Bujac, în apropiere de un cimitir, este al unei fetiţe cu vârsta de 5 – 6 ani, iar moartea a fost provocată de o lovitură în cap cu un corp contondent, relevă raportul expertizei medicale.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a declarat că fetiţa a fost victima unei agresiuni, fiind lovită în cap, iar moartea a fost provocată de un traumatism cranio-cerebral cu hematom, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, cadavrul a fost incendiat cu intenţia acoperirii urmelor agresiunii, dar s-a reuşit desluşirea chipului fetiţei.

„Pentru identificarea victimei, se va realiza profilul genetic, fiind recoltate probe biologice cu acest scop”, a spus procurorul.

Mai mulţi localnici sunt audiaţi de către anchetatori, care spun că nu a fost raportată dispariţia recentă a unei fetiţe. Duminică dimineaţă, anchetatorii au împrejmuit terenul pe care a fost găsit copilul mort, pentru cercetări. Corpul a fost descoperit de către o persoană care îşi plimba câinele.

Procurorii au anunţat că cercetările se fac in rem, pentru omor şi profanare de cadavre.

Știrea inițială

Cadavrul unui copil de aproximativ opt ani, fără picioare şi parţial ars a fost descoperit sâmbătă seară, pe un teren de lângă cimitirul din localitatea Bujac, judeţul Arad, de un bărbat care îşi plimba câinele. Poliţiştii lucrează la identificarea cadavrului. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Potrivit procurorilor, lângă cimitirul din localitatea Bujac, judeţul Arad, a fost găsit cadavrul unui copil de aproximativ opt ani, fără picioare şi parţial ars. Un bărbat care îşi plimba câinele în zonă a făcut descoperirea şi a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

Anchetatorii ajunşi la faţa locului au găsit mai întâi talpa unui picior uman ars şi mai multe lucruri incendiate. La aproximativ o sută de metri de acel loc, au gasit trupul unui copil de aproximativ opt ani, fără picioare.

Poliţiştii lucrează acum la identificarea cadavrului.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă