UPDATE Ancheta de amploare dupa ce un cosciug COVID a fost gasit la o groapa de gunoi de la marginea Capitalei. Ce se afla in cutia metalica

1 săptămână in urmă 1

O ancheta este in plina desfasurare dupa ce un cosciug din zinc, de tipul celor folosite pentru repatrierea persoanelor decedate de COVID-19, a fost gasit aruncat la o groapa de gunoi din marginea Bucurestiului.

UPDATE Politia transmite ca se ia in calcul o infractiune din capitolul celor contra sanatatii publice.

"Referitor la informatiile aparute in media, cu privire la un sicriu de tabla gasit in sectorul 3, facem urmatoarele precizari:

La data de 23 februarie 2021, prin apel 112, o persoana a sesizat ca a gasit un sicriu metalic.

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din Politia Capitalei si Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti in vederea stabilirii situatiei de fapt si de drept, avand in vedere ca in urma cercetarii au fost identificate fragmente de intestin, aparent de natura umana.

Din probatoriul administrat nu a rezultat savarsirea vreunei infractiuni contra vietii.

Se analizeaza daca sunt intrunite elementele vreunei infractiuni din capitolul celor contra sanatatii publice.

Criminalistii au descoperit si bratara de identificare a cadavrului, care disparuse fara urma", a transmis Politia Capitalei.

Potrivit Antena 3, s-ar fi facut mai multe falsuri in acte, pentru ca familia avea nevoie de documente care sa ateste ca persoane respectiva nu a decedat din cauza COVID-19. Astfel, firma de pompe funebre ar fi modificat documentele astfel incat persoana respectiva sa aiba parte de o inmormantare normala.

Cei de la firma de pompe funebre ar fi si cei care au aruncat cosciugul pe marginea drumului.

Conform celor mai recente informatii, in Romania au murit din cauza coronavirusului, peste 23.000 de persoane. De asemena, au fost confirmate pana in prezent 936.618 de cazuri de infectii cu SARS-CoV-2.

Citeste si:

Emotionant. Eroul Romaniei in meciul cu Germania, Florin Nita, a plans la finalul meciului. "Cel mai mult m-a sustinut sotia, atat"Ce au zis germanii de portarul erou al Romaniei, Florin Nita"Nu cred ca diferenta pe care o arata Transfermarkt s-a aratat pe teren." Prima reactie a selectionerului Mirel Radoi dupa meciul nationalei cu GermaniaANALIZA In goana dupa hidrogen, "oxigenul" viitorului, Romania isi tine respiratiaCadou nesperat pentru un catel fara stapan.dupa ce a sterpelit de 5 ori un unicorn de plus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă