UPDATE. AGA la Dinamo » Ultimele noutăți din Ștefan cel Mare: mărire de capital cu 5 milioane de euro!

2 luni in urmă 2

LIGA 1  ·  DINAMO

00, a început Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. Ședința se ține în birourile de la tribuna oficială a stadionului Dinamo.

La ora 11:00, a început Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. Ședința se ține în birourile de la tribuna oficială a stadionului Dinamo.

Articol de , , - Publicat luni, 21 decembrie 2020, 11:23 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 14:19

La ora 11:00, a început Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. Ședința s-a ținut în birourile de la tribuna oficială a stadionului Dinamo. În cadrul acesteia, s-a aprobat mărirea de capital cu 5 milioane de euro.

UPDATE, ora 14:00 » S-a încheiat ședința

S-a aprobat mărirea de capital cu 5 milioane de euro la Dinamo! În luna ianuarie, investitorii spanioli ar trebui să facă dovada plății. Momentan, suma nu a fost virată în conturile clubului.

În Ștefan cel Mare a fost prezent și Pablo Cortacero, șeful „câinilor”, alături de Alex Couto, recent demis din funcția de director general.

Știrea inițială

Din informațiile GSP.ro, Cortacero ar fi prezent la întrunire și intenționează să vireze suma de bani promisă în conturile clubului, în jur de 5 milioane de euro. 

„Se pare că va participa și domnul Cortacero. Ar fi venit în România pentru AGA. Așa stiu eu la ora asta”, a declarat pentru Gazetă Radu Birlică, directorul departamentului de marketing al lui Dinamo

Printre cei prezenți la AGA se numără și Marius Bacria, reprezentantul lui Nicolae Badea, președintele executiv Dorin Șerdean, reprezentanții DDB Elias Bucurică și Nicu Tararache, Ionel Culina (ofițer de presă) sau Constantin Eftimescu (proaspăt președinte CA).

VIDEO. Primul salariu al lui Andrei Tîrcoveanu la Dinamo: „Noi ne mulțumeam doar că semnăm”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mircea Rednic, acuzat de un talent pierdut de Dinamo: „Eram copilul lui, dar s-a schimbat când am semnat cu Giovanni Becali. Greșeala mea, nu știam că fata lui e impresar!”Incredibil! Ce propunere a înaintat Bălănescu către un jucător de la Dinamo: „Eram sufocat, nu mai puteam” » Reacția lui Costin Ștucan: „M-a bușit râsul”

ULTIMA ORĂ! Vlad Voiculescu renunță la funcție. Cine e noua propunere a USR-Plus

Libertatea

Playtech: Gigi Becali i-a dat soției 30.000 de euro pentru shopping. Replica ei l-a șocat, pur și simplu. Femeia e GENIALĂ!
17:30 Fotbal, Liga 1

UTA - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1

FCSB - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Karlsruher - Hamburger

Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă