UPDATE Acuzații grave la adresa lui Dorin Șerdean: „A păstrat ștampila și a scos bani din conturile DDB!” » Cum se apără acesta

1 lună in urmă 11

UPDATE 12:10 - Dorin Șerdean neagă acuzațiile DDB

Dorin Șerdean spune că DDB încearcă doar să manipuleze opinia publică prin astfel de acuzații și se apără spunând că nu a scos niciun ban din bancă, așa cum suporterii-acționari susțin!

„În primul rând nu se pot ridica atâția bani, orice om de afaceri și funcționar bancar știe că există o limită pentru ridicarea unei sume de bani, de 10.000 RON zilnic. E ușor să manipulezi opinia publică și să faci afirmații mincinoase și rău-voitoare referitor la o persoană. Cum poți scoate 12.000 euro cash din bancă? Nu am scos nimic din bancă”, a declarat Șerdean la emisiunea „DigiSport Matinal”. 

Știrea inițială - Dorin Șerdean, acuzat că a scos 12.000 euro din conturile lui Dinamo

În urmă cu trei zile, Dorin Șerdean, președinte executiv, a fost dat afară de la Dinamo. Fostul șef al șahiștilor din Alba Iulia a luat act de decizia Comisiei de Disciplină și, potrivit DDB, a semnat că acceptă să cedeze ștampila pe care o utiliza atunci când lua decizii în calitate de șef al lui Dinamo.

Totuși, Alexandru Conovaru, membru reprezentant al proiectului socios DDB, susține că Șerdean nu numai că nu a cedat ștampila, dar a folosit-o a doua zi pentru a scoate bani din conturile clubului!

Dorin Șerdean, acuzat: „Și-a plătit un salariu din banii DDB!”

„Șerdean se comportă cu Cortacero de parcă e tăticul lui. Îi spune «m-au dat afară din funcția de președinte executiv a clubului, ba mai mult am semnat și o hârtie că sunt de acord. Că cedez mașina, că dau geaca aia frumoasă și groasă și ștampila clubului până la ora 18:00». A luat act de decizie, el fiind prezent la ședință. Dar nu a dat la ora 18:00 ștampila, a stat cu ea până a doua zi, vineri s-a dus repede la bancă și a scos vreo 12.000 euro, și-a plătit un salariu. 

Din contul DDB-ului. Din banii adunați de oamenii ăștia. Avea ștampila, banca după ce a înțeles că nu avea dreptul de a scoate bani s-a retras, a spus că oprește relațiile contractuale până verifică ce s-a întâmplat acolo. E cu iz penal ce s-a întâmplat, e un prejudiciu pe care Dorin Șerdean l-a făcut clubului, de 12.000 euro. 

Sub apanajul faptului că i-a trimis Cortacero o foaie cum că nu e statutară ședința Consiliului de Administrație, că e ilegală, iar Șerdean e din nou președinte. Dar foaia are n-are ordin de intrare în club, nu are nimic. El s-a dus cu ea la bancă, cu ștampila, și a scos bani”, a declarat Conovaru la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Documentul menționat de membrul DDB este unul prin care Pablo Cortacero cere anularea tuturor documentelor semnate de Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo. Iată ce conține acesta:

Se revocă toate documentele semnate de domnul Eftimescu Constantin începând cu data de 27.11.2020 și până în prezent;Se revocă decizia nr. 146/21.01.2021 semnată de domnul Eftimescu Constantin privind încetarea contractului de muncă al domnului Șerdean Pavel Dorin;Se confirmă domnul Șerdean Pavel Dorin în funcția de Președinte Executiv al societății Dinamo 1948 SA;Se confirmă domnul Șerdean Pavel Dorin în calitate de reprezentant al societății Dinamo 1948 SA, în relația cu orice bancă, inclusiv First Bank, având drept de semnătură cu puteri depline și fiind împuternicit să opereze conturi bancare;Se confirmă domnul Șerdean Dorin în calitate de reprezentant al societății Dinamo 1948 SA, în relația cu Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal”.

Banca închide conturile lui Dinamo

Întocmai pentru a evita un eventual litigiu cu privire la dreptul de semnătură al celor care au scos bani din bancă în numele clubului, First Bank, instituția bancară la care Dinamo avea mai multe conturi deschise, a notificat clubul că le va închide pe toate în termen de 30 de zile

VIDEO.  Se întorc Nicolae Badea și Cristi Borcea la Dinamo? Victor Becali: „Eu asta știu”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, obligată să achite o nouă sumă uriașă » A rămas perplex când a văzut ce bani îi oferă Pablo CortaceroPablo Cortacero, declarații mai războinice ca niciodată » Amenință DDB: „Va avea consecințe penale!” + Când ar fi trimis banii promiși încă de la startul sezonului

Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a ajuns de nerecunoscut. „Foarte rău arăți!” Imaginile recente cu Diana Munteanu

Libertatea

Playtech: Imagini RUȘINOASE! S-a DEZBRĂCAT complet la Kanal D! Lumea e șocată...
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă