UPDATE: A ars un neon din salonul pacienților. Managerul Dragoș Davițoiu: „Ne-am speriat toți”/ Evacuări la Spitalul „Sf. Pantelimon” din pricina unui scurt-circuit

1 lună in urmă 21

UPDATE 21.25: Managerul Spitalului „Sf. Pantelimon”, Dragoș Davițoiu, a spus pentru G4media că a pocnit un neon într-unul dintre saloanele pacienților.

„Era un salon pentru pacienții internați fără Covid. A pocnit un tub de neon în tavan. Ne-am speriat cu toții. Erau doi pacienți în salon și au fost scoși imediat de personalul medical”, a informat Dragoș Davițoiu pentru G4Media.

Comunicatul transmis de Spital:

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului”, se precizează în comunicatul transmis de conducerea Spitalului „Sf. Pantelimon”.

Textul inițial

Câțiva pacienți au fost evacuați dintr-un salon de la Terapie Intensivă, din cadrul Spitalului Sf. Pantelimon din București, din pricina unui scurt-circuit.

Salonul a fost cuprins de un fum gros. Pacienții au fost scoși pe hol.

Potrivit Digi24, medicii ar fi transmis că situația este sub control în acest moment, și că scurt-circuitul ar fi pornit de la un neon.

Din primele informații ar fi fost afectați trei pacienți.

La Spitalul Sf. Pantelimon au fost preluați pacienți de la Institutul „Matei Balș”, în urma incendiului violent care a izbucnit vineri dimineața.

În raportul transmis Ministerului Sănătății, în urma controalelor efectuate de ISU, Spitalul Sf. Pantelimon nu figura ca având probleme privind securitatea împotria incendiilor.

Sursa foto: Captura/digi24

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă