Unul dintre cele mai aşteptate transferuri ale iernii: cu cine ar putea semna Paul Pogba. Anunţul lui Mino Raiola

2 luni in urmă 14

Liga 2: Universitatea Cluj - Dunărea Călărași, marți, 16:45, Digi Sport 1

UCL: Zenit - Borussia Dortmund, marți, 19:55, Digi Sport 1

Paul Pogba ar putea reveni la Juventus, susţine Mino Raiola

Juventus este una dintre opţiunile lui Paul Pogba, a recunoscut impresarul său.

"Este mai bine să vorbeşti clar, să priveşti înainte şi să nu pierzi timpul căutând vinovaţi. Paul este nefericit la Manchester United, nu se poate exprima aşa cum şi-ar dori şi cum aşteptăm şi noi. Trebuie să schimbe echipa, are nevoie să schimbe aerul", a declarat Raiola într-un interviu publicat de cotidianul Tuttosport.

"Cred că cea mai bună soluţie pentru ambele părţi ar fi să-l vândă în următoarea perioadă de transferuri", care va debuta în luna ianuarie, adăugat impresarul campionului mondial.

"Poate Juventus va fi viitoarea destinaţie a lui Pogba, de ce nu? Pe lângă multe alte lucruri, relaţia lui cu clubul şi cu foştii colegi este excelentă. În aceste vremuri, nu multe echipe şi-l pot permite pe Paul, dar cel mai important e să şi-l dorească cu adevărat.", a încheiat Raioa.

Paul Pogba s-a transferat de la Juventus la Manchester United în 2016

Paul Pogba a fost achiziţionat de Manchester United de la Juventus Torino în anul 2016, englezii plătind atunci 105 milioane euro pentru a-şi asigura serviciile mijlocaşului din Hexagon, care a disputat doar cinci meciuri ca titular de la debutul acestui sezon.

De menţionat că Pogba a plecat gratuit de la Manchester United la Juventus, în 2012, când a refuzat să-şi prelungească contractul cu gruparea engleză, fiind nemulţumit de faptul că nu beneficia de timp suficient de joc.

Conform presei sportive italiene, el ar putea reveni în la gruparea torineză, o altă variantă vehiculată fiind Real Madrid.

Etichete: juventus , manchester united , paul pogba , mino raiola
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă