Unul dintre cei mai mari producatori de echipamente pentru telecomunicatii va concedia pana la 10.000 de angajati in urmatorii doi ani

1 lună in urmă 4

Producatorul de echipamente pentru telecomunicatii Nokia vrea ca in urmatorii doi ani sa concedieze intre 5.000 si 10.000 dintre cei 90.000 de angajati, pentru a reduce costurile si a investi mai mult in capacitati de cercetare, transmit DPA si Reuters.

Grupul finlandez, unul dintre primii trei mari producatori mondiali de echipamente de telefonie mobila, alaturi de Huawei si Ericsson, a anuntat intr-un comunicat ca se asteapta la costuri de restructurare de aproximativ 600 - 700 de milioane de euro pana in 2023.

Economiile realizate in urma reducerii de personal vor sprijini majorarea investitiilor in cercetare-dezvoltare (R&D), a precizat Nokia.

"Deciziile care-i afecteaza pe angajatii nostri nu sunt niciodata luate cu usurinta", a afirmat directorul general Pekka Lundmark.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Compania finlandeza se confrunta cu concurenta acerba din partea Ericsson (Suedia) si Huawei (China) in cursa pentru livrarea echipamentelor de telecomunicatii pentru dezvoltarea retelelor de telefonie 5G din intreaga lume.

CITESTE SI:

Ce se intampla cand apar cheaguri de sange in sistemul circulator. Primele semne clare ca poti suferi de trombofilieRadacinile vrajbei dintre Dinescu si Blandiana - Liiceanu: o nota a Securitatii, scrisorile intelectualilor si puciul USLCati romani vaccinati s-au imbolnavit ulterior de COVIDIntrarea Albaniei ii UE lasa litoralul romanesc "cu ochii-n soare"Cine este Anaser Duduianu, interlopul care i-a jefuit pe manelisti. Este dat in urmarire, dar sfideaza autoritatile pe retelele de socializare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă