Unul dintre cei mai importanți membrii DDB rupe tăcerea. Care e situația de la Dinamo

4 săptămâni in urmă 20

  • La Liga: Bilbao - Real Madrid, miercuri, 22:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Liverpool - Leicester, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Unul dintre oamenii cei mai importanți din DDB, Marin Iuhasz, a vorbit despre problemele existente la club pe care îl susține.

"Nu schimb eu antrenorii la Dinamo"

Despre Marin Iuhasz s-a scris în trecut că susține puternic financiar Dinamo prin programul DDB. Informațiile susțineau că acesta are un cuvânt de spus când vine vorba de schimbarea antrenorului sau a deciziilor importante, însă acesta a ținut să dezmintă.

"Vreau să spun că sunt un simplu membru DDB, un vechi fan dinamovist și ar fi culmea să schimb eu antrenorii la Dinamo. Nu am acest rol și nici nu mi-l doresc. Am fost sunat și anunțat de decizia conducerii, pe care nu sunt în măsură să o comentez, atât! Asta a fost tot!

Suntem doi oameni la Dinamo care nu avem ce câștiga, eu și tata Nițu (n.r. Gheorghe Nițu). Nu știm cine vrea să se ascundă în spatele acestor informații. Însă înțeleg că așa e presa, uneori știe mai multe decât noi.

Pasionat de societăți preistorice învăluite în mister și secrete? Vezi Stonehenge, între viață și moarte pe DIGI World și DIGI Online, de la 21:55.

Eu am ajutat clubul pentru că sunt dinamovist de foarte mult timp și așa o să rămân, indiferent de ce o să se întâmple cu echipa asta. Ajutorul meu vine dintr-o parte sentimentală, nu mânat de vreun alt interes", a declarat Marin Iuhasz, conform Playsport.

DDB-ul, împărțit în două tabere după demiterea lui Mircea Rednic! Flavius Stoican, avertizat

Decizia i-a aparținut lui Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, care se află în dizgrațiile multor suporteri alb-roșii. Președintele DDB Spania, Dragoș Sterpu, a dezvăluit că hotărârea conducătorului i-a dezbinat pe cei aflați în program, care s-au împărțit în două tabere: cei din conducere și membrii simpli.

Mai mult, Sterpu a lăsat de înțeles că noul antrenor va plăti și el pentru decizia lui Mureșan, deși nu a contribuit în niciun fel la ea și doar este prins la mijloc într-un conflict deschis. 

"Iuliu Mureșan a reușit să dinamiteze DDB-ul. L-a împărțit în două, este conducerea și restul. Domnul Mureșan continuă să gândească că nu are nevoie de DDB. Deciziile DDB le ia președintele Cristi Hîldan care habar nu are. Nu pot să spun ce mesaje erau pe WhatsApp. Cea mai elegantă reacție a fost 'ne-a omorât unul de la Cluj'.

Personal nu am nimic cu Flavius. Cred că a intrat într-un război care nu este al lui. Este război, va fi război. Va plăti Flavius, fără să își dea seama, toată nebunia asta. Sunt convins că nu se vor liniști apele", a transmis președintele DDB Spania, Dragoș Sterpu, potrivit Playsport.

Flavius Stoican, la Dinamo! Istoria se repetă

Flavius Stoicaneste noul antrenor al lui Dinamo. În 2015, Stoican era demis de la Dinamo și era înlocuit cu Mircea Rednic.

Antrenorul, care a mai activat și la U Craiova 1948 în acest sezon și a fost la un pas de a semna cu Academica Clinceni, după ce ilfovenii l-au demis pe Ionuț Chirilă, va începe activitatea la gruparea ”câinilor” începând de miercuri, 22 decembrie 2021.

În mai 2015, Stoican a fost înlăturat pentru a doua oară de la Dinamo. Prima demitere a lui Stoican de pe banca tehnică a ”câinilor” s-a petrecut în noiembrie 2014, dar a fost readus de fostul manager al bucureștenilor, Daniel Stanciu, la începutul lui martie, ca înlocuitor al lui Mihai Teja.

”Am venit la Dinamo, ca și în primul mandat, cu inima deschisă și am încercat să fac totul pentru a urca echipa în clasament. Am venit într-un moment greu, luând echipa din mers, după trei etape din returul campionatului.

Din păcate, lucrurile nu au ieșit așa cum mi-am propus. Mulțumesc clubului Dinamo pentru șansa oferită și le urez mult succes viitorului antrenor și tuturor foștilor colegi și elevi”, a spus Stoican, la acea vreme, pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Etichete: dinamo , mircea rednic , ddb , marin iuhasz

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă