Unul dintre cei mai bogați români din SUA vrea să investească la Steaua sau Dinamo: "Pot aduce acum 10 milioane de euro"

2 săptămâni in urmă 20

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Inclus recent în lista Young Forbes, Ghilă vrea să pună umărul la redresarea sportului românesc: "Sunt un copil născut și crescut în România, Drumul Taberei, fost handbalist și om de afaceri. Până acum am avut mai multe afaceri în SUA, dar acum vreau să încep să am afaceri și în România. Sunt plecat în SUA de aproape 16 ani, vin foarte des în România și văd multe oportunități aici.

Unul dintre cei mai bogați români din SUA vrea să investească la Steaua sau Dinamo: "Pot aduce acum 10 milioane de euro"

Aș putea să investesc în fotbalul românesc. Ca și antreprenor am câștigat multe premii în America, am ieșit în Top 100 CEOs. Am jucat handbal la Steaua când eram mic, a fost extraordinar. Am învățat să pierd, a fost un lucru care m-a ajutat mult în viață.

Sunt tentat de niște echipe din România care au nevoie de un investitor, de o schimbare. În România vreau să fac o schimbare, nu vreau să-mi cresc averea. Orice român și-ar dori să dețină Steaua sau Dinamo. Cred că sunt nevoi diferite la fiecare club. Amândouă au potențial foarte, foarte mare. Au un palmares bun, au o istorie în spate. Trebuie să poți să faci ceva bun, să aduci ceva în plus.

Galerie Foto

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Nu e ceva concret, vorbesc din exterior. La Steaua e nevoie de capital, de un buget pe următorii ani și de multă răbdare. Steaua este o echipă curată acum, cu potențial foarte mare. La Dinamo sunt lucruri din trecut care trebuie rezolvate, dar nu e ceva de speriat. Și aici ar fi nevoie de un buget sănătos pe următorii ani.

La amândouă ar fi nevoie de un plan pe câțiva ani, ca într-o afacere. Partea financiară o am, aș putea aduce acum 10 milioane de euro dacă ar fi nevoie. Dacă aș face pasul ăsta, aș vrea să ajut sportul românesc. Steaua și Dinamo sunt parte din istoria noastră și prin ele poți reabilita sportul", a spus Adrian Ghilă, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Adrian Ghilă este foarte apropiat de agentul Anamaria Prodan. Cei doi au deschis recent un magazin în Otopeni, dedicat băuturilor și țigărilor fine.

Steaua nu poate promova în acest moment în Liga 2 deoarece este echipă departamentală, iar Dinamo tocmai a intrat în insolvență pentru a doua oară.

VIDEO Adrian Ghilă vrea să investească în fotbalul românesc

Etichete: patron steaua , patron dinamo , adrian ghila
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă