Unul din liderii anti-certificat verde din Italia are Covid: „Să dați vina pe furtunele cu apă folosite de poliție” / Susține în continuare că ”virusul există în mintea oamenilor hipnotizați”

1 lună in urmă 24

Fabio Tuiach, fostul consilier Forza Nuova, grupare de extremă dreapta interzisă acum în Italia, unul din protagoniștii protestelor împotriva certificatelor verzi, a anunțat pe pagina sa de Facebook că are Covid, scrie Corriere della Sera.

Fostul campion la box și fost consilier orășenesc, mai întâi cu Liga Nordului și apoi cu Forza Nuova, mărturisește că este acasă, cu febră de 38 de grade Celsius. Dar nu pentru că s-ar fi putut infecta de la mulțimea de manifestanți, opt mii în primele zile, aproape toți fără mască și adesea îmbrățișați sau prinși în ședințe de meditație și rugăciune, ținându-se de mâini.

”Covid am luat din cauza frigului după hectolitrii de apă de la hidranții poliției care ne-au lovit lunea trecută, în timpul protestului”, a spus el. A completat într-o altă postare: „Covid există în mintea oamenilor hipnotizați”. Pentru a-și certifica pozitivitatea, ale cărei prime simptome susține că le-a simțit „joi seara”, a făcut două teste rapide. ”Soția mea este și ea pozitivă, cei cinci copii ai noștri nu”, a declarat el.

Trieste, locul de desfășurare a revoltelor la care a participat Fabio Tuiach, a urcat pe primul loc al incidenței infecțiilor, în ultima săptămâna.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă