"Universitatea nu are față de campioană!" "Craiova Maxima" nu crede în noua generație din Bănie

1 lună in urmă 1

Liga 1: Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Fostul internațional Aurică Beldeanu a jucat prima oară pentru Universitatea Craiova în 1976. A strâns 354 de meciuri și a marcat 78 de goluri pentru Știința în Divizia A. Dublu campion al României, mijlocașul "Craiovei Maxima" s-a arătat sceptic în privința șanselor grupării din Bănie de a cuceri titlul în Liga 1.

Aurică Beldeanu: "Universitatea Craiova nu are față de campioană"

"Craiova e pe un loc meritoriu, dar nu are față de campioană. Jocul și lotul nu e de campioană. Am jucat cu Tbilisi și am capotat. Ai fotbaliști, ești mare antrenor. Nu ai, nu ești bun. Lăsați-mă cu antrenorii aștia... Cicâldău îmi place, dar nu dă totul. El trebuie să fie liderul echipei, să dea tonul, dar deocamdată șovăie și el", a spus Aurică Beldeanu, la emisiunea Liga Digi Sport.

În 2018, Aurică Beldeanu a avut un moment de cumpănă. Prezent la înmormântarea fostului său prieten și coleg, Ilie Balaci, i s-a făcut rău. În urma unui control amănunțit, medicii au descoperit că suferea de meningiom, afecțiune care nu avea legătură cu leșinul care l-a adus la spital. Tumora benignă de la cap a fost îndepărtată cu succes de medicii de la Spitalul Bagdasar-Arseni din București, Secția de Neurochirugie 3.

"În biserică, atunci când l-am pupat pe Balaci și am leșinat, a vrut a să-mi transmită mesajul: 'Du-te la control, că ai ceva!' Așa mi s-a descoperit problema asta, de care am fost operat. Este vorba despre o bucată de carne crescută între pielea capului și scalp, dar care nu era de natură cancerigenă", spunea Beldeanu, de pe patul de spital, în urmă cu doi ani și jumătate.

Amintindu-și de acel eveniment, Aurică Beldeanu a comentat cu zâmbetul pe buze: "Nu mor caii când vor câinii", dând asigurări că are o stare generală bună. Fostul mijlocaș a adăugat și că a fost felicitat cu ocazia aniversării sale de foarte multă lume: "Toți colegii din Craiova Maxima care mai trăiesc m-au sunat", a încheiat Beldeanu, pe același ton hazliu.

Etichete: craiova maxima , aurica beldeanu , universitatea craiova campioana , aurica beldeanu 70 de ani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă