Universitatea Craiova și Dinamo, favorite să câștige Cupa României! Patru echipe din Liga 2 sunt în sferturi. Formațiile care se vor lupta pentru semifinale

2 săptămâni in urmă 16

Dinamo și Universitatea Craiova sunt la prima vedere favorite să câștige Cupa României, într-un sezon atipic pentru a doua competiție internă.

Nu mai puțin de patru echipe din Liga 2 au atins faza sferturilor de finală, iar FCSB și campioana CFR Cluj au părăsit deja competiția unde surprizele își fac de fiecare dată apariția. De altfel, roș-albaștrii au și câștigat trofeul anul trecut, după victoria din finala cu Sepsi: 1-0.

Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Chindia Târgoviște, Universitatea Cluj, Dinamo, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Astra și Universitatea Craiova s-au calificat în sferturile Cupei României.

Patru echipe din Liga 1 și patru echipe din Liga 2 sunt în sferturile Cupei României

Patru echipe din Liga 1 (Dinamo, Universitatea Craiova, Chindia, Astra) și patru formații din Liga 2 (Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, Petrolul și Dunărea Călărași) se vor lupta pentru semifinale, ceea ce înseamă că vom avea patru meciurile între echipe din eșaloane diferite.

Viitorul Pandurii a eliminat însă deja două echipe din Liga 1, fără să ia vreun gol, Petrolul nu i-a lăsat nicio șansă codașei din Liga 1, Poli Iași, în timp ce Universitatea Cluj s-a calificat până la urmă fără emoții cu UTA (2-1), având în vedere că arădenii au înscris prin Adi Petre la ultima fază a meciului.

De remarcat că puteam avea o situație cu adevărat incredibilă: Liga 2 a fost la un pas să trimită cinci echipe în sferturile Cupei României. ASU Poli a condus-o cu 1-0 pe Astra, care a revenit însă spectaculos pe final și a evitat în cele din urmă chiar și prelungirile, în partida din Banat.

Rezultatele din optimile Cupei României:

Dunărea Călărași – Turris 3-0 (oaspeții s-au retras din Liga 2)
Petrolul – Poli Iași 3-0
Farul – Chindia 0-3
Universitatea Cluj – UTA 2-1
Dinamo – FCSB 1-0
Viitorul Pandurii – Gaz Metan 1-0
ASU Poli – Astra Giurgiu 1-2
Botoșani – Universitatea Craiova 0-1

Echipele calificate în sferturile Cupei României:

Dunărea Călărași, Petrolul, Chindia, U Cluj, Dinamo, Viitorul Pandurii, ASU Poli și Universitatea Craiova.

The post Universitatea Craiova și Dinamo, favorite să câștige Cupa României! Patru echipe din Liga 2 sunt în sferturi. Formațiile care se vor lupta pentru semifinale appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă