Universitatea Craiova s-a despărțit de Corneliu Papură! Anunțul oltenilor

1 lună in urmă 1

Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de antrenorul Corneliu Papură (47 de ani), după nici trei luni de la numirea acestuia pe banca tehnică din Bănie.

Remiza înregistrată în urmă cu o zi de către Universitatea Craiova, scor 1-1 cu FC Argeș, în cadrul etapei cu numărul 20 din Liga 1, i-a fost fatală lui Corneliu Papură.

Conducerea clubului din Bănie a decis să se despartă de antrenorul român, iar anunțul a fost făcut prin intermediul rețelelor sociale.

Universitatea Craiova s-a despărțit de Corneliu Papură

Oltenii, cu antrenorul Corneliu Papură pe banca tehnică, au ajuns la al șaptelea meci fără victorie în Liga 1.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes!”, au anunțat oltenii pe pagina oficială de Facebook a clubului.

După 20 de etape disputate în acest sezon, Universitatea Craiova ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 37 de puncte, având cu cinci puncte mai puțin decât liderul FCSB și cu patru puncte mai puțin decât CFR Cluj, echipa de pe locul secund.

În acest mandat ca antrenor la Universitatea Craiova, Corneliu Papură a adunat două victorii, șapte remize și o înfrângere în campionatul Ligii 1, dar și o calificare în optimile de finală ale Cupei României, după victoria categorică în fața echipei Progresul Spartac (Liga 3), scor 5-0.

Corneliu Papură a fost instalat în funcția de antrenor principal la Universitatea Craiova în luna noiembrie a anului trecut, după plecarea antrenorului italian Cristiano Bergodi.

Acesta nu a fost la prima experiență pe banca tehnică a oltenilor. În sezonul precedent, Cornel Papură a fost de două ori antrenor principal (interimar) la Universitatea Craiova şi o dată antrenor secund, în mandatul lui Victor Piţurcă.

🤝 Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes!

Publicată de Universitatea Craiova pe Sâmbătă, 30 ianuarie 2021

The post Universitatea Craiova s-a despărțit de Corneliu Papură! Anunțul oltenilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă