Universitatea Craiova nu mai scapă de „blestemul accidentărilor”! Ștefan Baiaram, dus direct la spital după o accidentare horror

3 săptămâni in urmă 31

Nici nu începuse bine Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe că partida a fost oprit pentru o accidentare horror suferită de Ștefan Baiaram. Tânărul a fost imediat transportat la spital.

Ștefan Baiaram (18 ani) este un produs al Universității Craiova. Acesta a fost adus, la prima echipă a formației oltene, în vara lui 2019.

Universitatea Craiova se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 29 de puncte.

Ștefan Baiaram, accidentare horror

În minutul 2 al partidei din Bănie, Ștefan Baiaram a fost faultat, la glezna piciorului drept, de Bryan Nouvier. Lovitura a fost una foarte dură, astfel că tânărul jucător a fost transportat de urgență la spital.

Ștefan Baiaram a izbucnit în lacrimi, iar Bogdan Mitrea a încercat să-l consoleze. În locul lui Baiaram, antrenorul Marinos Ouzounidis l-a introdus pe Juan Camara.

În urma accidentării suferite de Ștefan Baiaram, arbitrul Mladinovici nu a luat nicio măsură disciplinară împotriva lui Bryan Nouvier.

Sursa foto: Telekom Sport

The post Universitatea Craiova nu mai scapă de „blestemul accidentărilor”! Ștefan Baiaram, dus direct la spital după o accidentare horror appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă