Universitatea Craiova – FC Botoșani Live Video Online în etapa 26 a Ligii 1 | Oltenii vor să țină aproape de lider! Echipele de start

1 lună in urmă 2

Partida Universitatea Craiova – FC Botoșani se va juca astăzi, 6 martie, de la ora 14:30, în etapa 26 a Ligii 1. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport sau în format live text pe www.prosport.ro.

ECHIPELE DE START

UNIVERSITATEA CRAIOVA: Piglicaelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Cicâldău, Cîmpanu, A. Ivan – Baiaram
REZERVE: L. Popescu, Vlădoiu, Bic, Fedele, V. Constantin, Căpățînă, Camara, Mamut, Tudorie
ANTRENOR: Marinos Ouzounidis

FC BOTOȘANI: Hankic – Patache, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Rodriguez, Papa – Ongenda, Al Mawas, Croitoru – Fili
REZERVE: Pap, Braun, Plămadă, Târșa, Tîrcoveanu, S. Camara, Toutouh, M. Roman, Keyta
ANTRENOR: Marius Croitoru

Stadion: „Ion Oblemenco”
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / Asistenți: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ) și Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)

Universitatea Craiova vine după o victorie, în sferturile Cupei României, contra Chindiei Târgoviște, 1-0. Formația olteană își dorește cu orice preț să câștige meciul de astăzi, pentru a ține aproape de liderul FCSB. Gruparea din Bănie se află pe locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, FC Botoșani vine după o înfrângere, în campionat, contra bucureștenilor de la FCSB, 0-2. Echipa lui Marius Croitoru are nevoie urgentă de puncte, pentru a-și asigura un loc de play-off. Formația moldavă se află pe locul 5 din Liga 1, cu 37 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

Universitatea Craiova – FC Botoșani la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport

Partida de astăzi va fi difuzată la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, dar poate fi urmărită și în format live text pe www.prosport.ro.

Din păcate, partida se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, meciul poate fi urmărit Live Video Online aici.

The post Universitatea Craiova – FC Botoșani Live Video Online în etapa 26 a Ligii 1 | Oltenii vor să țină aproape de lider! Echipele de start appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă