Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Gol anulat al oaspeților și bară a gazdelor

3 săptămâni in urmă 6

11.04.2021, 21:28

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj poate fi urmărit, de la ora 21:30, în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

După egalul cu FCSB de la Giurgiu, scor 0-0, oltenii dau acum peste CFR Cluj, care poate trece pe primul loc în cazul unui succes pe ”Ion Oblemenco”.

Înainte de această partidă, CFR Cluj este pe locul doi, cu 63 de puncte, la două puncte în spatele celor de la FCSB. Craiova este pe locul trei, cu 57 de puncte și este neînvinsă în ultimele patru partide din campionat.

În meciul cu CFR, Ouzounidis nu se va putea baza pe Andrei Ivan, atacantul care a suferit o ruptură musculară și nu va putea evolua contra campioanei.

Edi Iordănescu: ”Au un joc foarte bun”

Iordănescu se așteaptă la un meci greu pentru echipa sa pe ”Ion Oblemenco”, împotriva Craiovei, formație care vine după un rezultat de egalitate obținut în deplasare, cu FCSB: ”Suntem pregătiţi pentru un joc foarte complicat. Echipa gazdă are un avantaj în acest joc tocmai bazându-ne pe forma de moment. Au un joc foarte bun, vin după o evoluţie foarte bună cu FCSB şi asta le dă încredere şi moral. În plus ei nu au problemele noastre.

Meciul va fi disputat. Suntem două echipe valoroase ale competiţiei, e un joc de trei puncte, dar nu va fi un joc decisiv, indiferent de rezultat, chiar dacă ei au o linişte, susţinere şi echilibru financiar”, a punctat antrenorul CFR-ului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă