Universitatea Craiova cere întreruperea campionatului: „E o bătaie de joc!”

3 săptămâni in urmă 5

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021, 17:12 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 17:23

Sorin Cârțu, 65 de ani, președintele Universității Craiova, e total nemulțumit de faptul că fanii sunt interziși pe stadioane și propune întreruperea campionatului până când suporterii vor putea reveni pe arene.

„Noi suntem afectați că nu putem juca fără spectatori. Mai bine se întrerupea campionatul și să jucam iar atunci când vor putea veni spectatorii”, a declarat Cârțu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

„Sorinaccio” nu înțelege de ce și persoanelor vaccinate le este interzis accesul pe stadioane: „Bine era să le dea drumul celor vaccinați, nu să fie toată lumea pedepsită. E o bătaie de joc!”.

Liga 1, fără spectatori

Derby-ul Dinamo - Rapid 1-1 (23 octombrie) a fost ultimul meci de Liga 1 disputat cu spectatori. Începând de luni, 25 octombrie, porțile stadioanelor au fost din nou închise, din cauza situației epidemiologice din România.

Bilanțul tragic pe care valul 4 al pandemiei de coronavirus l-a adus pe teritoriul României a condus la o serie de restricții aspre. Comitetul Național pentru Situații de Urgențe a decis ca timp de o lună accesul spectatorilor să fie interzis la evenimentele sportive, chiar și pentru persoanele vaccinate.

Spectatorii ar putea reveni pe stadioane, cel mai devreme, la finalul lunii noiembrie, când este programată etapa cu numărul 17 din Liga 1. Asta se va întâmpla doar dacă situația sanitară se va îmbunătăți.

Runda programează două derby-uri tari: CS Universitatea Craiova - FCSB și Dinamo - FCU Craiova.

Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri de actualitate:

Probleme pentru un talent de la FCSB » Se antrenează singur: „Și-a pierdut controlul”

„Câte mingi în plasa pescarilor?” » Ce scria presa înainte și după victoria cu Islanda din '97 + Adversarii ne numeau „o forță a Europei”

Playtech: BOMBĂ! Sora lui Petrică Mâțu Stoian, mărturisire sinceră despre relația artistului cu Niculina Stoican


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă