Universitatea Craiova, calificare lejeră în sferturile Cupei României. Deţinătoarea trofeului s-a impus la scor la Baia Mare, cu Minaur | CRONICA

1 lună in urmă 13

Pentru optimea de cupă cu Minaur, Universitatea Craiova a descins pe arena “Viorel Mateianu” din postura de deţinătoare a trofeului şi totodată favorită la păstrarea lui, după ce FCSB, CFR, Botoşani sau Farul au ieşit din cursă. Avizată de surprizele în serie produse de vecina din judeţ, Filiaşi, trupa lui Reghecampf îşi propunea să trateze cu maxim respect liderul seriei C10, antrenat de Ciprian Danciu, cel care, acum două decenii, a făcut parte din celebrul „lot Neţoiu”, adus în Bănie de la Rocar şi relocat apoi la Dinamo. Nu mai puţin de 27 de ani trecuseră de la ultima prezenţă a Ştiinţei în „Dealul Florilor”, iar atunci, trupa antrenată de Victor Piţurcă, pe teren cu Gică Craioveanu, Stângă, Papură, Gane, Cristescu, etc.. se înclina în faţa ultimei generaţii de vază a Maramureşului, cu Frunză, Negrea, Oană, Ghindă, Piroşka ori Sabou.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Universitatea Craiova, calificare lejeră în sferturile Cupei României. Deţinătoarea trofeului s-a impus la scor la Baia Mare, cu Minaur | CRONICA appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă