Universitatea Craiova, atac dur la adresa CFR-ului. „Au reușit să devină penibili în 2 minute!” Oltenii au prins încredere. „Avem șansa a doua la titlu!”

2 săptămâni in urmă 16

Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, a lansat un atac dur la adesa CFR-ului după victoria obținută de olteni pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Universitatea Craiova a învins CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1, iar ardelenii au acuzat arbitrajul lui Ovidiu Hațegan la finalul duelului din Gruia.

Răspunsul oltenilor nu s-a lăsat așteptat, iar Marcel Popescu, managerul general al grupării din Bănie, a avut o reacție dură la adresa campioanei României.

Universitatea Craiova, atac dur la adresa CFR-ului

„Potențial avem, și am demonstrat aseară că nu e utopie, că putem juca cu orice echipă. Sunt câteva elemente care pot apărea. Campionatul de anul trecut l-am pierdut din cauza COVID-ului nu din cauza fotbalului practicat de CFR Cluj. Avem multe accidentari, 4 jucători accidentați. Mă bucur că la testele COVID nu am avut surprize neplăcute. Accidentările însă pot fi un impediment. Am trecut un prag psihologic, pentru că mulți ne considerau un outsider. În momentul de față, suntem cu șansa a doua la câștigarea titlului, dar o să ne jucăm șansa până la final, așa cum am făcut-o și anul trecut. Dacă am fi avut VAR și s-ar fi văzut că șutul din minutul 94 de anul trecut cu CFR Cluj a trecut linia porții i-am fi bătut de mult. Dacă concentrarea de aseară am atinge-o în toate întâlnirile am putea să ne gândim la trofeu. Noi am pierdut multe puncte cu echipe din play-out. Sperăm că până la meciul cu FCSB de joi să avem lotul complet”, a declarat Marcel Popescu la Pro X.

Marcel Popescu: „CFR-ul s-a învățat cu binele și deja e obrăznicie!”

„Noi încercăm să comentăm intervențiile antrenorului și a unui oficial de la CFR Cluj care au reușit să devină penibili în 2 minute fiecare. Faptul că zice că nu a dat penalty, simulările nu trebuie să fie urmate de un penalty, să se bucure că nu au fost penalizați pentru așa ceva.

Hațegan dă dovadă de un arbitraj profesionist din competiții europene, iar pe unii îi enervează chestia asta. E ridicol. Politica de defăimare a unui arbitru de top e ridicolă. Cei de la CFR Cluj, o echipă care se prezintă a fi un club de top ne numesc hiene, un limbaj pe care nu îl înghit. Arbitraj mai bun decât cel a lui Hațegan și Kovacs nu există. Penibilitatea de aseară a fost ieșită din comun, cum s-au plâns ei la televizor de arbitraj.

CFR-ul s-a învățat cu binele și deja e obraznicie. Trofeele coclesc din cauza celor care câștigă nu pentru că nu ar avea valoare. Le cer celor de la CFR să nu mai fie obraznici. O campioană trebuie să fie o campioană a moralității, nu doar pe hârtie”, a mai adăugat Marcel Popescu.

The post Universitatea Craiova, atac dur la adresa CFR-ului. „Au reușit să devină penibili în 2 minute!” Oltenii au prins încredere. „Avem șansa a doua la titlu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă