Universitatea Craiova a câștigat, dar Marinos Ouzounidis "tună și fulgeră": "Nu le pasă de noi, vrem respect"

1 lună in urmă 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Universitatea Craiova s-a impus la limită, pe teren propriu, scor 1-0 în fața celor de la FC Botoșani, în runda cu numărul 26 din Liga 1. În ciuda victoriei, Marinos Ouzounidis, tehnicianul oltenilor, s-a declarat nemulțumit de programul infernal al echipei sale.

Ștefan Baiaram a marcat singurul gol al partidei de pe Ion Oblemenco, cu două minute înainte de pauză, și Universitatea Craiova se menține în plasa celor de la FCSB și CFR Cluj, ocupantele celor două poziții. La finalul jocului, Marinos Ouzounidis și-a felicitat elevii pentru victorie, însă s-a arătat total dezamăgit de programul încărcat la care este supusă echipa sa.

Marinos Ouzounidis, antrenorul Universității Craiova: "Nu le pasă de noi, vrem respect" 

"În primul rând, vreau să-mi felicit jucătorii. Nu doar pentru cele trei puncte, ci și pentru jocul prestat. Le-am spus înaintea meciului că disciplina și organizarea vor fi cheia partidei. În prima repriză, am fost foarte buni, am ținut de minge și am marcat, sunt bucuros. În actul secund, normal, am avut ceva probleme.

Le-am spus că nu le pasă de noi, că nu le pasă de programul nostru. Ieri a jucat și Chindia, nu e posibil ca echipele care au jucat marți în Cupa României să evolueze primele în campionat. Nu știu cum au făcut asta, nu e corect. Trebuie să se gândească, vrem să fim respectați. Felicitări Chindiei, și ei au avut un meci greu ieri.

Azi a fost un meci greu și sunt mulțumit de cele trei puncte. Indiferent de sistemul de joc, vreau să avem posesia, să jucăm rapid, să ne creăm ocazii. De asemenea, trebuie să decidem jocurile mai devreme. Când ai 1-0, ești sub presiune și poți avea probleme pe final. Trebuie să fructificăm ocaziile avute", a spus Marinos Ouzounidis la flash-interviu.

VIDEO Rezumat Universitatea Craiova - FC Botoșani 1-0

Etichete: etapa 26 liga 1 , antrenor universitatea craiova , marinos ouzounidis , universitatea craiova - fc botoșani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă