Unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean Suceava, probleme la două luni de la inaugurare

3 luni in urmă 10


Inaugurată în septembrie, unitatea de Terapie Intensivă mobilă a Spitalului Județean Suceava s-a defectat deja, anunță Adevărul. „Softul a semnalizat niște erori”, a declarat managerul spitalului, Alexandru Calancea, pentru Libertatea.


Unitatea mobilă ATI cumpărată de Crucea Roșie pentru Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou s-a defectat în weekendul recent încheiat, la numai două luni de la inaugurare.


„Avem echipa tehnică, cu reprezentantul firmei, la fața locului. Pacienții au fost mutați în secția infecțioase”, a fost explicația scurtă a managerului Spitalului Județean, Alexandru Calancea, pentru Libertatea, după ce a declarat că „softul a semnalizat niște erori”.


250.000 de euro

a costat Unitatea Mobilă de ATI, cumpărată din banii donați printr-o campanie inițiată de omul de afaceri Ștefan Mandachi, devenit celebru după ce a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova.


La începutul lunii septembrie, aflat în campanie electorală pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a participat la inaugurarea unității de Terapie Intensivă mobilă a spitalului, construită într-un TIR.


Cu acel prilej, Flutur s-a lăudat cu această unitate mobilă pe pagina de Facebook a PNL, într-o postare sponsorizată, ulterior ștearsă.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă