Unirea Constanța a primit locul Farului în Liga 2, dar se va transforma în altă echipă: "Acesta va fi parcursul"

2 luni in urmă 35

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

Ciprian Marica s-a alăturat proiectului din Liga 1, alături de Gheorghe Hagi, iar fostul antrenorul de la Farul, Ianis Zicu, a rămas să conducă Unirea Constanța. Marica a explicat acum ce traiectorie va avea Unirea Constanța, echipă care în viitorul apropiat se va transforma în FC Callatis Mangalia:

Unirea Constanța a primit locul Farului în Liga 2, dar se va transforma în Callatis Mangalia: "Acesta va fi parcursul"

"Am avut o discuție cu cei din Mangalia, dar lucrurile nu s-au putut întâmpla din punct de vedere al denumirii din cauza birocrației. Cei de la FRF au și ei anumite reguli, iar din punct de vedere juridic nu aveam timpul necesar pentru a face toate demersurile.

Echipa trebuia să fie în Mangalia, să se numească Callatis Mangalia și cei de acolo să preia toată povestea. Nu s-a putut, dar dacă totul decurge bine, acesta va fi parcursul echipei. Cu timpul va deveni o echipă a celor din Mangalia. Ianis Zicu ar putea să vă spună mai multe, el este un fel de manager general acum, se ocupă cam de toate la început. Se organizează și ei, sunt la început", a spus Marica, în direct la Digi Sport Special.

VIDEO Unirea Constanța a pierdut cu Hermannstadt la debutul în Liga 2

Pe lângă Ianis Zicu, la Unirea Constanța lucrează în prezent și George Galamaz, fost oficial la Farul, în Liga 2. Președintele clubului Unirea Constanța este Nuredin Altay, nepotul omului de afaceri Nuredin Beinur.

Echipa Callatis Mangalia a activat în perioada 1962 - 2015, după care a dat faliment. Unirea Constanța trebuia inițial să se numească FC Marina Mangalia, dar actele nu au fost gata la timp.

Etichete: digi sport special , ciprian marica , ianis zicu , unirea constanța , callatis mangalia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă