Unii se mai și bucură că Federer nu e prezent la Australian Open. Un star al circuitului ATP frapează prin sinceritate

2 săptămâni in urmă 11

Cupa României: Botoșani - Universitatea Craiova, joi, 20:30, Digi Sport 1

Cupa României: Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan Mediaș, joi, 15:00, Digi Sport 1

Austriacul a câștigat primul set al întâlnirii cu jucătorul german aflat pe locul 70 în lume în doar 40 de minute, apoi a etalat un joc precis și nu a mai avut probleme până în final.

Thiem: "Federer, un adversar redutabil mai puțin... Așa că toți ar trebui să fim fericiți"

"Lumea tenisului e bucuroasă că Roger Federer va reveni la Doha. Cred că acestea sunt ultimele săptămâni când nu joacă. Un adversar redutabil mai puțin... Așa că toți ar trebui să fim fericiți.

Noi suntem norocoși că l-am prins pe Roger, dar și viitoarele generații vor avea multe de învățat de la Roger", a declarat Dominic Thiem, campion la US Open.

Federer a acuzat probleme la genunchiul drept în timpul Openului Australiei 2020, la care a ajuns în semifinale, fiind eliminat de sârbul Novak Djokovic, care a cucerit ulterior trofeul, iar jucătorul din Ţara Cantoanelor nu a mai participat de atunci la nicio competiţie.Swiss Maestro a suferit anul trecut două operații

Thiem, care va juca în faza următoare cu Nick Kyrgios, susține autoritățile au procedat până acum foarte corect cu participanții de la primul turneu de Grand Slam al anului, deși mai mulți sportivi au contestat măsurile. 

"Australia dă un excelent exemplu lumii întregi prin ceea ce face. Suntem în Australia, unde situația medicală a fost și este ținută sub control. De aceea, avem șansa de a juca aici", a declarat Thiem, al treilea jucător al ierarhiei ATP. 

Meciurile directe între starurile tenisului masculin

Roger Federer vs Rafael Nadal 16-24Roger Federer vs Novak Djokovic 23-27 Novak Djokovic vs Rafael Nadal 29-27  Etichete: roger federer , australian open , thiem , thiem - federer
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă