”Unii nu erau conștienți!”. Cum a ajuns FCSB la 8 victorii consecutive

3 săptămâni in urmă 20

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Claudiu Keșeru (34 de ani) a dezvăluit ce s-a schimbat la gruparea roș-albaștrilor de când a venit antrenor Edi Iordănescu (43 de ani).

Explicație pentru seria de 8 victorii consecutive a FCSB-ului. Keșeru spune ce a schimbat Edi Iordănescu

”Ceea ce am observat e că, probabil, unii dintre jucători nu erau conștienți de potențialul pe care-l au și de valoarea pe care o au. Cred că acolo e marea schimbare, să-și dea seama că pot cu adevărat să fie campioni.

Cu siguranță, antrenorul are o mare parte din merit în ceea ce privește reacția echipei.

Încet, încet, se vede. Încă nu suntem la potențial maxim", a spus Claudiu Keșeru, după meci.

VIDEO cu Claudiu Keșeru, după Farul - FCSB 0-1

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

FCSB a ajuns la șapte victorii la rând în Liga 1, dar Edi Iordănescu vrea mai mult de la jucători: ”Să fim mai puțin copii”

La finalul meciului, Edi Iordănescu a remarcat seria roș-albaștrilor, dar a recunoscut că se așteaptă la un joc mai consistent.

Suntem într-o perioadă bună, în ciuda barierelor pe care le-am avut. Păstrăm linia asta care e bună, dar ne dorim mai mult ca joc. E o victorie de necontestat, echipa a muncit, a alergat, s-a sacrificat.

Am avut și șansa să închidem jocul în prima repriză, cu Tavi Popescu care putea da un assist în fața porții. Sunt bucuros pentru băieți, pentru munca pe care o facem și pentru suporteri, căpătăm o identitate.

Am avut ocazii importante, am fost blocați în situații clare de gol. Sunt mulțumit, dar, evident, întotdeauna e loc de mai bine. Îmi doresc mai multă consistență”, a declarat Edi Iordănescu, după meci.

Edi Iordănescu a explicat și că ”secretul” formei FCSB-ului este munca, pe care pune bază.

Secretul este munca, muncim, încercăm să fim mai responsabili, mai puțin copii în gândire și cu mai puține greșeli decât în trecut”, a transmis Edi Iordănescu.

VIDEO cu rezumatul partidei Farul - FCSB 0-1

Etichete: claudiu keseru , edi iordanescu farul - fcsb 0-1 video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă