"Ungaria a avut un arbitraj senzațional, rar mi-a fost dat să văd" Ilie Dumitrescu, după România U21 - Ungaria U21 2-1

3 săptămâni in urmă 2

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Alex Mățan și Alex Pașcanu au marcat golurile victoriei tricolorilor, după ce maghiarii au deschis scorul în minutul 56, prin Csonka.

Galerie Foto

"Ungaria a avut un arbitraj senzațional, rar mi-a fost dat să văd" Ilie Dumitrescu, după România U21 - Ungaria U21 2-1

Ilie Dumitrescu a analizat jocul de la Budapesta și a criticat prestația arbitrului belgian, care a defavorizat naționala României în mai multe rânduri.

"A fost un adversar incomod, mai ales în inferioritate, au jucat foarte agresiv, au avut parte și de un arbitraj senzațional pentru o echipă în inferioritate. A fost un moment extrem de important la acțiunea în care Ciobanu e faultat clar în careu. 11 metri, s-a văzut pe două reluări 100%

După care, fault la Haruț și deschid ei scorul. I-am tocat mărunt, importantă a fost acțiunea lui Mățan. Noi ajungem acolo în benzi, centram. Schimbarea lui Petre a fost destul de târzie. S-a trecut în 4-4-2. Puteai să renunți la un mijlocaș central, la Marin, să-l duci pe Moruțan mai în spate, și să-l introduci pe Petre.

Până la urmă, golul ăsta al lui Mățan a fost extrem de important. Am avut iar ocazii extrem de importante de a marca. La Petre nu ai cum să nu marchezi din poziția aia, n-a pendulat, n-a făcut mișcarea normală... Pașcanu a ratat la meciul cu Olanda și în seara asta înscrie un gol extrem de important. Victorie meritată după aspectul jocului, ei n-au ajuns decât o singură dată la poartă. Până am marcat noi golul doi, ei n-au ajuns la poartă

Rar mi-a fost dat să văd un arbitraj ca ăsta. Eu am jucat la FC Olt, nu vreau să mai dau exemple. Pe vremuri erau câteva echipe care au avut un arbitraj foarte bun acasă. Pe la Moreni era greu să treci de centrul terenului. De asta mi-a adus aminte și în seara asta... cornere, faulturi, chestii din astea care te toacă mărunt. Iese Ganea la schimbare și el nu știa ce se întâmplă", a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club.

Clasament grupa A EURO 2021

1. România U21 - 4p (2 meciuri)2. Germania U21 - 3p (1 meci)3. Olanda U21 - 1p (1 meci)4. Ungaria U21 - 0p (2 meciuri)

De la ora 22:00 se dispută Germania U21 - Olanda U21, iar în ultima rundă, pe 30 martie, sunt programate duelurile Germania - România și Ungaria - Olanda.

Etichete: romania u21
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă