Unde vrea Ianis Hagi să se transfere după despărțirea de Rangers: „Am spus mereu, de când eram mic!”

2 săptămâni in urmă 9

Ianis Hagi și-a plănuit deja următorul pas din carieră și a anunțat că și-ar dori să evolueze în campionatul Spaniei după ce se va despărți de Rangers.

Mijlocașul Ianis Hagi este un mare admirator al La Liga, prima divizie a ibericilor, și spune că visul său este să se transfere aici după experiența de la Glasgow. Cu toate că stilul de joc al spaniolilor nu se aseamănă cu cel britanic, internaționalul român crede că aptitudinile sale ar putea fi puse mai bine în valoare într-o ligă unde meciurile sunt mai tehnice decât în Scoția.

Rămâne de văzut cum se va descurca Ianis Hagi la Rangers după ce antrenorul principal al echipei, Steven Gerrard, a ales să plece în plin sezon pentru a o prelua pe Aston Villa.

Ianis Hagi, fascinat de campionatul Spaniei

Mijlocașul Ianis Hagi este un mare admirator al campionatului Spaniei încă de când era copil, iar acum a confirmat că și-ar dori să joace în La Liga după ce își va încheia conturile cu Glasgow Rangers, unde joacă din 2020. Internaționaul român este impresionat în primul rând de modul în care ibericii privesc fenomenul, menționând că au o mentalitate aparte.

„Am spus mereu, de când eram mic, că iubesc campionatul Spaniei, iubesc țara. Îmi place mentalitatea celor de acolo, îmi place cum văd ei fotbalul. În ultimii 15 ani au dominat fotbalul la orice nivel. Îmi place foarte mult acest campionat.

Asta nu știu ce înseamnă, dacă voi ajunge vreodată să joc acolo, dar ca fan al fotbalului îmi place foarte mult campionatul Spaniei”, a declarat Ianis Hagi pentru GSP.

În vara acestui an, Ianis Hagi ar fi putut ajunge la Sevilla, dar spaniolii nu au reușit să plătească suma solicitată de Glasgow Rangers în schimbul său, de aproximativ 13 milioane de euro.

The post Unde vrea Ianis Hagi să se transfere după despărțirea de Rangers: „Am spus mereu, de când eram mic!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă