Unde va juca Simona Halep în startul noului sezon: "Va fi o pregătire bună pentru Australian Open"

2 luni in urmă 21

Campionatul European de handbal feminin: Franța - Norvegia, duminică, 19:00, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Dinamo, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

Simona Halep a vorbit pentru Digi Sport despre participarea la Abu Dhabi, între 5 și 13 ianuarie: "Voi merge și voi juca la Abu Dhabi. Abia aștept să resimt emoțiile meciurilor oficiale. Chiar dacă te antrenezi două-trei luni, nu se compară cu un meci oficial.

Va fi o pregătire bună pentru Australian Open. Îmi doresc să merg la Abu Dhabi și să câștig fiecare meci", a declarat Simona Halep, la emsiunea Așii Tenisului, în direct la Digi Sport.

Simona Halep va merge și la Melbourne

Simona Halep va participa și la Melbourne 1 și Melbourne 2, începând cu 1 februarie. Ar fi ocazia perfectă pentru Simona să se încălzeazcă pentru Australian Open, al cărui start a fost devansat pentru data de 8 februarie.

Pe lângă asta, la Melbourne, Simona poate fi însoțită fără probleme și de antrenorul ei, Darren Cahill, care ar fi la el acasă.

Pentru Australian Open, regulamentul este foarte strict, în sensul că jucătorarele participante trebuie să stea în carantină două săptămâni, timp perfect ca Simona să joace la Melbourne.

După finala din 2018, Simona Halep nu mai vrea să rateze trofeul. Românca are deja două titluri de Grand Slam în palmares: cel de la Roland Garros și cel de la Wimbledon. Singurele trofee de Grand Slam care îi lipsesc sunt Australian Open și US Open.

Clendarul WTA pentru începutul de an 2021:

Etichete: simona halep , calendar wta 2021 , meciuri simon halep
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă