Unde va juca Omrani la FCSB » Dică: „Sunt 3 variante”

1 săptămână in urmă 20

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022, 18:10 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 18:10

Billel Omrani (29 de ani) e așteptat să joace la FCSB după pauza dedicată echipelor naționale. Nicolae Dică a declarat unde îl vede pe francez evoluând.

„Omrani e un jucător important, cu 5 titluri în palmares, și el va trebui să joace. Am vorbit cu el. Cel mai bine s-ar descurca în stânga sau în dreapta, atacant lateral. Și central cred că poate juca, dar cred că are nevoie de un alt vârf de careu lângă el. Nu exclud să folosesc și doi atacanți, depinde ce va cere jocul”, a declarat Dică în emisiunea „Digi Sport Special”.

 „Da, are dreptate”

FCSB

I-a cerut lui Dică un alt post în teren » Reacția antrenorului: „Da, are dreptate”

Omrani, noul implant de la FCSB

Cel mai probabil, Omrani va debuta pentru FCSB la începutul lunii octombrie, când vicecampioana o va înfrunta pe FC Argeș în campionat.

„Da, Omrani va fi apt după pauza dedicată echipelor naționale. Aerob, e de excepţie. Anaerob, sunt probleme. E clar că nu s-a antrenat. A jucat 20 de minute pe 12 iunie în Algeria - Iran 1-2, ultimul meci oficial. Nu prea s-a antrenat, dar se antrenează acum. 

Lumea spune că e o problemă că-l vrea Gigi neapărat în teren. Păi, și noi vrem să-l vedem. S-a discutat să joace amândoi, Omrani şi Compagno, normal, de asta a venit Omrani", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Conform superfit.ro, „exercițiile aerobice tind să fie ritmice, ușoare sau moderate și de durată mai lungă. Exercițiile anaerobe implică în general explozii scurte de activitate de intensitate ridicată”.

Omrani și Compagno vor fi în același timp pe teren. N-are cum să fie altfel. Sunt valoroși, trebuie să joace amândoi. Omrani și Compagno vor fi amândoi în teren, asta e ceea ce o să fac. Sunt prea valoroși. Compagno nu poate singur, trebuie să primească mingi. 100% Omrani va fi pe teren după pauza provocată de națională
Gigi Becali, patron FCSB

Cum poate arăta FCSB cu Omrani și Compagno în teren: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Cordea, Edjouma, Olaru, Oct. Popescu - Omrani, Compagno

Dinu Todoran, despre CSU Craiova - FCSB 2-1: „Era echitabil un scor egal”

Mai multe știri despre FCSB:

După 74 de ani, Gigi Becali i-a readus pe loc de baraj » Atunci Steaua retrograda, dar era salvată de Federație

FCSB

După 74 de ani, Gigi Becali i-a readus pe loc de baraj » Atunci Steaua retrograda, dar era salvată de Federație

De ce l-a convocat Edi Iordănescu? » Fotbalistul din Liga 1 care e într-o formă dezastruoasă, dar a prins lotul României la meciurile din Liga Națiunilor

ROMÂNIA

De ce l-a convocat Edi Iordănescu? » Fotbalistul din Liga 1 care e într-o formă dezastruoasă, dar a prins lotul României la meciurile din Liga Națiunilor

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă