Unde va juca CFR, după ce fanii lui U au refuzat să primească rivala pe Cluj Arena + Au început lucrările la noul gazon

1 săptămână in urmă 17

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Unde va juca CFR, după ce fanii lui U au refuzat să primească rivala pe Cluj Arena + Au început lucrările la noul gazon

În cursul zilei de miercuri, CFR a anunțat startul lucrărilor la noul gazon din Gruia. S-a început mai întâi cu îndepărtarea vechii suprafațe de joc. Această operațiune va dura câteva zile, urmând ca mai apoi să fie efectuată montarea noului gazon.

Până la finalizarea lucrărilor, CFR va evolua la Mediaș în partidele considerate "acasă". Deși oficialii campioanei României și-au dorit să rămână în Cluj și să dispute jocurile pe arena celor de la U, fanii "Șepcilor roșii" s-au revoltat și au anunțat clar că nu acceptă ca marea rivală să evolueze pe stadionul nou-promovatei. 

De ce CFR Cluj nu mai poate juca în Gruia: "Am rămas stupefiat. Cei de la UEFA au fost informați". Cluj Arena e o variantă

Președintele campioanei, Cristi Balaj, a explicat ce s-a întâmplat după meciul cu Ballkani, din deplasare, scor 1-1.

"Am avut o surpriză neplăcută la întoarcerea din Kosovo, am rămas stupefiat când am văzut cum arăta gazonul la întoarcerea în țară. În 5 zile s-a degradat incredibil. Am chemat specialiști și au spus că e o boală și o combinație de factori climatici și astfel această boală s-a răspândit galopant pe o mare parte din teren, aproape pe toată suprafața.

S-au efectuat toate tratamentele spuse de specialiști, am încercat să obținem maximum, oamenii au stat la stadion de dimineața până seara, iar cei de la UEFA au fost informați. Am văzut că Mirel Rădoi a fost dezamăgit la meciul cu Craiova, într-adevăr, dar nu poți să te lupți cu astfel de evenimente care nu pot fi controlate, chestiuni meteo.

Mai avem și Europeanul de tineret găzduit de noi, iar pauza competițională e singura portiță să schimbăm gazonul. UEFA ne-a permis, sper sa avem și sprijinul FRF, atunci când vom găzdui Campionatul European. De luni vom face tot ce depinde de noi să înlocuim gazonul", a spus Balaj, la Liga Digisport.

Etichete: cfr , stadion cfr , gazon cfr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă