Unde va fi înmormântat DJ Pascal. Vestea cruntă primită de rudele artistului

1 lună in urmă 20

S-a aflat unde va fi înmormântat DJ Pascal. Vestea cruntă primită de la rudele artistului. De ce nu vrea familia artistului să participe la înmormântare, citiți în rândurile de mai jos.

DJ Pascal va fi înmormântat astăzi. Anunțul dureros al rudelor artistului

S-a aflat unde va fi înmormântat DJ Pascal și de ce familia lui nu vrea să participe la funerariile acestuia. Pascal di Fazio sau DJ Pascal, așa cum era cunoscut pe secnă a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Pitești.

Artistul va fi înmormântat marți la Predeal. În plus, prietenii regretatului DJ anunță că nicio rudă de-a acestuia nu va participa la înmormântare.

Unde va fi înmormântat DJ Pascal

Au fost rezolvate toate problemele ce au apărut după moartea bunului nostru prieten Pascal. Atât cele întâmpinate cu familia sa, cât şi cele de organizare a înmormântării. Va transmitem aici locul, data şi ora înmormântării.

Aşa cum probabil vă aşteptaţi, locul va fi Predeal pentru că marea parte din timpul petrecut în România a fost acolo. Data înmormântării este marţi 19.01, iar ora aproximativă este ora 12.00, la biserica Constantin şi Elena din Predeal. Cine va avea plăcerea să fie aproape de el, pe ultimul drum, vă aşteptăm la Predeal”, au informat prietenii dj-ului pe pagina oficială de Facebook a lui Pascal Di Fazio.

De ce nu participă rudele lui DJ Pascal la înmormântare

Din nefericire, rudele lui DJ Pascal nu vor participa la înmormântare, din cauza pandemiei, dar și a faptului că mama artistului are 92 de ani, iar sora lui 74, astfel că nu se pot deplasa din Franța până în România.

În schimb, rudele lui DJ Pascal au semnat în schimb o procură prietenilor acestuia, pentru ca trupul neânsuflețit să poată fi preluat de la morgă şi pentru a putea fi orgnaizată înmormântarea. ”Le-am propus să vină pe cheltuiala noastră, dar au refuzat din cauza pandemiei”, au mai spus prietenii lui DJ Pascal, potrivit click.ro.

Cum a fost găsit mort DJ Pascal

Celebrul DJ Pascal a fost găsit mort, acum o săptămână, într-o cameră de hotel din Pitești, unde acesta se afla cazat de mai multe zile. Potrivit surselor judiciare, prietenii cunoscutului DJ s-au alarmat după ce acesta nu a mai răspuns la telefon și au mers la hotelul la care știau că este cazat.

Împreună cu un angajat al hotelului, conoscuții lui DJ Pascal au bătut la ușă, iar pentru că nu a existat niciun răspuns din partea acestuia, angajații au descuiat camera cu o altă cheie. Bărbatul era căzut lângă pat, cu fața în jos, semn că, la un moment dat, i s-a făcut rău, devenind inconștient.

DJ Pascal a murit de moarte naturală

Polițiștii din Pitești care au făcut cercetarea la fața locului, au ajuns la concluzia că, la momentul morții, artistul se afla singur în cameră, mai ales că ușa era încuiată pe dinăuntru.

De asemenea, în camera de hotel s-au găsit toate bunurile personale ale lui DJ Pascal, care era de cetățenie franceză, chiar și o sumă de bani.

The post Unde va fi înmormântat DJ Pascal. Vestea cruntă primită de rudele artistului appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă