Unde se va recupera Tiger Woods, după accidentul rutier în urma căruia s-a ales cu leziuni la ambele picioare

1 lună in urmă 2

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

"Tiger Woods a fost transferat la centrul medical Cedars-Sinai pentru a continua tratamentul ortopedic şi recuperarea", a declarat, pe Twitter, doctorul Anish Mahajan, directorul interimar al spitalului Harbor-UCLA, unde campionul a fost transportat imediat după accident.

Tiger Woods, transferat la un spital din Los Angeles

"Pentru a respecta secretul medical, centrul Harbor-UCLA nu va furniza informaţii suplimentare despre pacient", s-a mai precizat în comunicat, adăugându-se că personalul medical a "avut onoarea de a-l trata pe unul din cei mai mari sportivi ai generaţiei noastre".

Tiger Woods s-a rostogolit de mai multe ori, marţi dimineaţă, după ce a pierdut controlul asupra vehiculului pe o porţiune de drum abruptă şi predispusă la accidente, în apropiere de Los Angeles, fără ca în accident să fie implicate alte maşini, conform primelor elemente ale anchetei.

Conform salvatorilor sosiţi la faţa locului, jucătorul era conştient după accident, fiind scos din vehicul cu răni grave la ambele picioare, iar poliţistul care l-a descoperit la momentul accidentului, a precizat că Tiger Woods a "avut mult noroc să scape cu viaţă".

Echipele de salvare au fost nevoite să folosească un instrument specializat în descarcerare şi un topor pentru a-l extrage pe Tiger Woods din maşină, acesta fiind apoi transportat la un spital din apropiere. Conform presei din Statele Unite, Woods s-a ales cu o gleznă distrusă şi fracturi la picioare, dintre care una multiplă.

Acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a necesitat implantarea unei tije metalice în tibie şi şuruburi pentru consolidarea osului de la picior şi gleznă.

Agerpres.

Etichete: tiger woods , accident tiger woods
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă