”Unde să meargă?”. Prima variantă a Federației pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi a picat: ”Nu vă gândiți!”

1 săptămână in urmă 7

  • Liga 2: Csikszereda - Poli Iași, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan - Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

La finalul partidei cu Armenia, 1-0, Mirel Rădoi a anunțat că va pleca în luna noiembrie, când îi expiră contractul, decizie care nu poate fi întoarsă. Variantele luate în calcul pentru înlocuirea actualului selecționer sunt Gheorghe Hagi, care ar avea întâietate, Cosmin Olăroiu și Ladislau Boloni, ultimii doi liberi de contract.

Gheorghe Hagi nu ia în calcul să preia echipa națională

Gheorghe Hagi, însă, nu ar fi dispus să preia echipa națională, potrivit spuselor lui Ciprian Marica, coacționar la clubul Farul Constanța cu decarul Generației de Aur, care este și antrenorul grupării dobrogene.

La Hagi, v-am zis, nu vă gândiți. Gică de-abia s-a apucat de treabă la Farul, unde să meargă?”, a declarat Ciprian Marica, la Digi Sport Special.

Varianta Gheorghe Hagi la echipa națională este greu de realizat și pentru că fostul mare fotbalist este acționar majoritar al clubului Farul Constanța, ceea ce ar duce la conflict de interese în momentul realizării selecției.

Ciprian Marica îl vede pe Ioan Andone selecționer

Dacă despre Gheorghe Hagi a spus că nu poate deveni acum selecționerul României, Ciprian Marica a transmis că o soluție de luat în calcul pentru Federația Română de Fotbal este Ioan Andone.

Andone poate fi și el trecut acolo? Nu știu, zic. La cât a antrenat el, poate toți la un loc nu au meciurile lui ca antrenor”, a transmis Ciprian Marica.

Etichete: gheorghe hagi , ciprian marica , selectioner romania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă