Unde s-au blocat negocierile dintre Mircea Rednic și Nicolae Badea: „Nu se aruncă el cu capul înainte! Pune niște condiții pe care clubul nu le poate îndeplini!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 12

Mircea Rednic are șanse tot mai mici să revină la Dinamo! Cel puțin asta susține Florin Prunea, care știe de ce tehnicianul se gândește serios să nu accepte oferta din „Ștefan cel Mare”.

Invitat la ProSport Live, fostul portar al lui Dinamo este convins că Rednic „nu se va arunca cu capul înainte”.

Mircea Rednic a dat însă de înțeles că singurul motiv pentru care nu a preluat-o deja pe Dinamo este Dario Bonetti, care nu a acceptat să semneze rezilierea contractului primită din partea conducerii.

Florin Prunea, vești proaste pentru dinamoviști: „Rednic nu se aruncă cu capul înainte!”

Florin Prunea nu o vede bine pe Dinamo și crede că Dario Bonetti mai merita o șansă, în condițiile în care Mircea Rednic nu ar accepta imediat oferta „câinilor”, aflați într-o situație teribil de grea, din toate punctele de vedere.

„Au avut atitudine la Timișoara, dar acum se întorc la campionat, o deplasare complicată la Craiova. Foarte greu va fi pentru Dinamo, în continuare. Din câte știu, Rednic nu va semna cu Dinamo. Nu-l văd eu să se arunce cu capul înainte, pune niște condiții pe care clubul nu le poate îndeplini.

Va fi un an foarte greu! Datoriile sunt mari de tot și trebuie cumva acoperite. Cred că ar trebui să mai aducă jucători, dar important este să-și pună și un antrenor. Păcat că s-a stricat această relație cu Bonetti. Cred că mai merita o șansă, dar a venit acest șoc cu FCSB. A aruncat tot în aer, un moment greu”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

The post Unde s-au blocat negocierile dintre Mircea Rednic și Nicolae Badea: „Nu se aruncă el cu capul înainte! Pune niște condiții pe care clubul nu le poate îndeplini!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă