Unde mai putem calatori in Europa fara restrictii, in scopuri turistice

1 lună in urmă 15

Din pacate, lista tarilor in care romanii pot intra fara a fi supusi restrictilor generate de Covid -19 e foarte scurta, in ceea ce priveste calatoriile care nu sunt esentiale, cum ar fi cele in scopuri turistice.

Practic, in acest moment, doar cinci tari europene ne accepta fara nicio conditie, (test, carantinare, izolare, declaratie) atunci cind vine vorba despre calatorii neesentiale.

Acestea sunt:

* Albania
* Macedonia de Nord
* Liechtenstein

* Elvetia
* Moldova

Vezi AICI conditiile de calatorie in toate statele din Europa.

Dupa cum se poate observa, oferta turistica este extrem de redusa, dar exista si cateva tari unde romanii pot merge, prezentand un test negativ PCR, efectuat cu 48 sau maximum 72 de ore inainte de intra acolo.

In general insa, in Europa nu este o perioada propice calatoriilor, mai ales dupa ce a aparut noua tulpina SARS COV-2. Asa se explica si exodul romanilor catre destinatii exorice, precum Maldive, Mexic ori Zanzibar.

Citeste si:
Mai puteti citi:

Turnatoriile la Securitate facute de femeia pe care Claudiu Nasui a sustinut-o intr-o functie de conducere in Ministerul EconomieiIncep epurarile in institutiile publice. Peste 200 de angajati din Consiliul Judetean Prahova, pusi pe liberSecuritatea si "oamenii noi" din politica. Cazul domnului ministru NasuiVIDEO La 59 de ani, Nadia Comaneci a dezvaluit care este pasiunea ei secretaCum a ajuns Israel, tara care a vaccinat cel mai mult, sa fie pusa la pamant de noua tulpina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă