Unde era și ce făcea, de fapt, Sergio Ramos când această fotografie de la Capitoliu circula pe tot internetul

1 lună in urmă 24

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Fotografia care a stârnit mii de reacții în Spania: un manifestant care seamănă leit cu Sergio Ramos

Una dintre ele aceste poze este cea a unui susținător al lui Trump, care seamănă izbitor cu fotbalistul Sergio Ramos (34 de ani), fundașul central de la Real Madrid.

Și cotidianul Marca a publicat imaginea. ”E vorba despre o persoană cu barbă, care are trăsăturile asemănătoare cu cele ale apărătorului de la Real, care în prezent își negociază viitorul, deoarece înțelegerea sa cu Madridul expiră pe 30 iunie”, scriu jurnaliștii iberici.

Imaginea protestatarului a fost distribuită intens pe rețelele de socializare, mai ales de către spanioli. ”Ramos scapă de sub control când cere reînnoirea contractului”, a comentat un utilizator de Twitter.

Ce făcea Sergio Ramos în timpul protestelor de la Capitoliu: ”Iubesc vara asta!”

De fapt, Sergio Ramos era la Madrid în timpul asaltului de la Washington. Înaintea antrenamentului echipei sale, în capitala Spaniei a nins, iar Sergio Ramos a profitat de moment.

”Iubesc vara asta!”, a scris căpitanul madrilenilor în descrierea clipului pe care l-a urcat pe Instagram, la bustul gol, pe o ninsoare abundentă. Madrid este un oraș în care ninge foarte rar, lucru confirmat la ”Fotbal European” de românul Gică Craioveanu”N-am mai văzut zăpadă aici”, a spus ex-fotbalistul.

Între timp, Ramos este mai aproape de o plecare de la campioana Spaniei, decât o prelungire a înțelegerii. Apărătorul născut la Sevilla este căutat de Manchester United, Manchester City și PSG, toate pregătite să-i ofere 12 milioane de euro anual, atât cât cere ibericul.

De altfel, Real Madrid a pregătit deja o listă cu posibili înlocuitori pentru Sergio Ramos, cu Pau Torres și David Alaba mari favoriți să vină pe Bernabeu.

Etichete: real madrid , sergio ramos , capitoliu , zapada madrid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă