Unde ar putea să joace Lionel Messi din vară, când îi expiră contractul cu PSG: "Nu depinde doar de el"

1 săptămână in urmă 8

  • Tenis: Emma Răducanu - Anna-Lena Friedsam, joi, 16:00, Digi Sport 4

  • Tenis: Irina Begu - Irina Bara, joi, 16:30, Digi Sport 2

Unde ar putea să joace Lionel Messi din vară, când îi expiră contractul cu PSG

"Messi poate fi o opțiune dacă Barca e deschisă. Nu depinde doar de el, ci și de club", a spus Fabregas, care visează să-și antreneze fosta echipă și, implicit, pe Messi.

"Nu pot să neg că, atunci când ai iubit Barca atât de mult, e un vis să poți să o antrenezi", a precizat Fabregas, care este acum în Serie B, la Como, une "își face și stagiatura" de antrenor.

Lionel Messi a jucat 16 ani la prima echipă a Barcelonei

Lionel Messi fost protagonistul celei mai spectaculoase mutări pe piața transferurilor în vara lui 2021, când a lăsat Barcelona pentru PSG.

Însă atacantul a avut probleme de acomodare la început și nici acum nu pare să fie același jucător care a evoluat 16 ani la prima echipă a catalanilor.

Cel mai greu job din univers: să fii astronaut. Urmărește 12 oameni simpli care încearcă să fie acceptați în spațiu. Pe Digi World și Digi Online, de la 22:00!

Astfel, la câteva luni după sosirea pe Parc des Princes, s-a zvonit că Messi ar putea pleca mai repede decât prevede contractul, iar numele Barcelonei a fost vehiculat din nou.

Acum, după ce a intrat în al doilea an de contract cu parizienii, atacantul de 35 de ani ar urma să nu și-l mai prelungească, deși are această opțiune.

Etichete: barcelona , psg , cesc fabregas , lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă