Unde a fost surprinsă Emma Răducanu la Melbourne deși nu joacă. Cu cine se afla

2 săptămâni in urmă 13

Unde a fost surprinsă Emma Răducanu la Melbourne deși nu joacă. Jucătoarea britanică recent decorată de Regina Elisabeta a Marii Britanii s-a retras înaintea primului turneu din acest sezon. Sportiva de 19 ani a trecut prin Covid-19, după ce a fost depistată pozitiv la competiția demonstrativă din Abu Dhabi, în decembrie. Dar Emma Răducanu n-a ratat posibilitatea de a asista, ca spectatoare, la unul dintre meciurile turneului de la Melbourne.

Unde a fost surprinsă Emma Răducanu la Melbourne deși nu joacă

Unde a fost surprinsă Emma Răducanu la Melbourne deși nu joacă. . Jucătoarea britanică cu origini românești nu a putut lua startul la primul turneu din acest sezon, Melbourne Summer Set 1. Sportiva de 19 ani a fost depistată pozitiv pentru Covid-19 pe când abia ajunsese în Abu Dhabi, unde trebuia să joace în competiția demonstrativă Mubadala World Tennis Championship.

Emma Răducanu a fost nevoită să stea 10 zile în izolare și și-a petrecut Crăciunul în capitala Emiratelor Arabe Unite. Se pare că starea ei nu a fost dintre cele mai bune, după cum a dezvăluit prietena sa, jucătoarea română Gabriela Ruse.

„Cred că i-a fost destul de rău și îmi pare foarte rău că s-a infectat cu acest virus. Am vorbit cu ea chiar zilele trecute, mi-a spus că se simte mai bine și sper să ne vedem cât mai curând în Australia.

I-am trimis câteva poze de Crăciun cu masa noastră și s-a bucurat să vadă”, a dezvăluit Gabriela Ruse despre Emma Răducanu.

Cu cine se afla

Emma Răducanu a fost, între timp, decorată de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu Ordinul Imperiului Britanic (MBE) pentru succesul senzațional obținut la US Open. Ea a devenit prima jucătoare care a câștigat un turneu de Grand Slam venind din calificări.

„Sunt extrem de mândră şi recunoscătoare că mă aflu pe lista pentru MBE din partea Majestăţii Sale. Anul acesta a fost plin de surprize extraordinare pentru mine, astfel că finalul de 2021 cu această onoare este ceva foarte special”, a reacţionat Emma Răducanu la auzul veștii.

Emma Răducanu a intenționat să debuteze în noul sezon la turneul Melbourne Summer Set 1, la care participă și Simona Halep. Dar, înaintea competiției, ea a anunțat că se retrage din întrecere, resimțindu-se încă după zilele petrecute în izolare.

Ar urma să participe la turneul de la Sydney

„Timpul de pregătire pentru a participa la primul turneu de la Melbourne a fost mult prea mic, ținând cont de faptul că de-abia am ieșit din izolare”, a declarat Emma Răducanu, citată de organizatorii întrecerii australiene, conform The Guardian.

Emma Răducanu nu a ratat, în schimb, șansa de a-și urmări viitoarele adversare din tribune. Ea a fost văzută la partida din turul 1 al Melbourne Summer Set 1 dintre nipona Naomi Osaka, deținătoarea titlului la Australian Open, și franțuzoaica Alize Cornet. Osaka s-a impus în trei seturi, cu 6-4, 3-6, 6-3.

Dar Emma Răducanu nu a stat singură în tribune. Ea a fost surprinsă într-o fotografie postată pe Instagram împreună cu mama sa de origine chineză, Renee și antrenorul german Torben Beltz. Emma Răducanu ar urma să debuteze în noul sezon la turneul de la Sydney, ce va avea loc între 10-15 ianuarie. Pentru jucătoarea britanică va urma apoi marele test de la Australian Open, între 17-30 ianuarie.

 

 

The post Unde a fost surprinsă Emma Răducanu la Melbourne deși nu joacă. Cu cine se afla appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă