Unde a dispărut Sorana Cîrstea după ce s-a retras de la Linz! Escapadă neașteptată a sportivei | GALERIE FOTO

2 săptămâni in urmă 20

Sorana Cîrstea (37 WTA), a doua jucătoare de tenis a României, a făcut o escapadă până la Paris (Franța) după ce s-a retras din turneul WTA 250 de la Linz (Austria).

Sorana Cîrstea (31 de ani) a dispărut dintr-o dată de la Linz, cu toate că fanii așteptau cu mare interes să o vadă pe sportiva din Târgoviște la ultimul turneu important al sezonului.

Sorana s-a accidentat la un antrenament efectuat în Austria și, spre surprinderea tuturor, nu s-a întors în țară pentru a se reface, preferând să plece într-o vacanță intempestivă.

Sorana Cîrstea, escapadă la Paris după ce s-a retras de la Linz

Sorana Cîrstea și-a făcut apariția la Paris, imediat după ce s-a retras din turneul de la Linz! Românca a fotografiat Turnul Eiffel și a urcat imaginea pe Instagram. „Sori” s-ar fi accidentat destul de serios, dar e optimistă că se va recupera la timp pentru sezonul 2022.

„Din cauza unei accidentări pe care am suferit-o în urmă cu două zile la antrenament aici la Linz, trebuie să mă retrag de la unul dintre turneele mele preferate. RMN-ul a relevat o ruptură la muşchiul gambei, astfel că medicii m-au sfătuit să nu intru pe teren. Ăsta este sportul şi asta e viaţa, dar eu abordez fiecare provocare cu verticalitate şi cu capul sus. Este timpul să mă recuperez şi să devin mai puternică pentru 2022!”, a scris Sorana pe Facebook.

Sorana Cîrstea era o prezență constantă la turneul de la Linz

Organizatorii de la Linz (6 – 12 noiembrie) o apreciază enorm pe Sorana, una dintre cele mai reprezentative jucătoare din istoria turneului austriac, însă românca a avut ghinion și s-a accidentat chiar înainte de startul competiției.

Cîrstea a fost o prezență constantă la turneul din seria WTA 250, ea având nu mai puțin de nouă apariții în carieră la Linz, în sezoanele 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2016, 2017, 2018 și 2020.

The post Unde a dispărut Sorana Cîrstea după ce s-a retras de la Linz! Escapadă neașteptată a sportivei | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă