Unde a apărut Gigi Becali în weekend. Surpriză uriașă, ce se întâmplă cu investițiile omului de afaceri

2 săptămâni in urmă 15

Gigi Becali este un afacerist extrem de ocupat, dar cu toții știm că este un om dedicat întru totul credinței. Unde a fost zărit, recent, latifundiarul din Pipera în acest sfârșit de săptămână. Fanii săi au rămas impresionați.

De ce a plecat Gigi Becali în județul Teleorman

Gigi Becali nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este unul dintre cei mai cunoscuți, controversați și populari afaceriști din România. Atunci când nu este ocupat cu managerierea afacerilor sale din Capitală sau de conducerea clubului FCSB, latifundiarul din Pipera se întoarce către credință, considerându-se un om extrem de religios, cu frică de Dumnezeu.

Conform jurnaliștilor de la Playsport, Gigi Becali a fost surprins, recent, într-o scurtă vizită în județul Teleorman, pentru a se bucura de roadele finanțărilor sale. Controversatul milionar a fost prezent la un eveniment de sfințire al Mănăstirii Pantocrator, latifundiarul din Pipera fiind unul dintre ctitorii lăcașului de cult.

La evenimentul din Teleorman au venit mii de credincioși pentru a se închina la moaște, iar afaceristul Gigi Becali a fost în centrul atenției, alături de fețele bisericești din Episcopia Alexandriei și Teleormanului.

Mai mulți preoți din Grecia au participat la sfințirea bisericii care a fost ctitorită acum 9 ani, în anul 2012. Pentru că instituția a fost ridicat pe ruinele unui spital abandonat, în fiecare an, în Duminica Mironosițelor se organizează un pelerinaj la biserica Pantocrator, al cărei nume înseamnă Atotțiitorul.

Cu prilejul sfințirii bisericii Mănăstirii Pantocrator în 26 septembrie 2021, vom avea bucuria de a ne închina ,,Mâinii Stângi a Sfintei Maria Magdalena” care este caldă, ce va fi adusă de la Sfântul Munte Athos.”, au transmis reprezentanții Mănăstirii Pantocrator.

De ce vrea Gigi Becali să se retragă la mânăstire

Gigi Becali este un om extrem de religios, iar credința l-a împins până la ideea de a se retrage la mânăstire la bătrânețe. Deși latifundiarul din Pipera se teme că soția și fiicele sale nu sunt de acord cu decizia sa, acesta rămâne un mare vis de-al patronului FCSB.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani.

Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil.”, a declarat Gigi Becali, acum ceva timp.

The post Unde a apărut Gigi Becali în weekend. Surpriză uriașă, ce se întâmplă cu investițiile omului de afaceri appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă