Unda verde pentru drumul expres Craiova - Targu Jiu: Compania de Drumuri a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate

1 lună in urmă 6

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, miercuri, contractul pentru elaborarea "Studiuui de Fezabilitate si Proiect Tehnic de Executie pentru obiectivul Drum Expres Craiova - Targu Jiu" cu ofertantul declarat castigator, Asocierea EGIS ROMANIA S.A. - SEARCH CORPORATION S.R.L.

Potrivit CNAIR, valoarea contractului este de 20.247.133,77 lei fara TVA, sursa de finantare fiind din Fonduri Europene Nerambursabile.

Principalele servicii, conform contractului, constau in:

Elaborarea Studiului de Fezabilitate, tinand cont de aplicabilitatea in totalitate a legislatiei in vigoare;
Intocmirea documentatiei suport si Asistenta acordata Autoritatii Contractante pentru depunerea si sustinerea aplicatiei de finantare;
Realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executarii Lucrarilor de Construire (PAC) si asistenta tehnica pana la obtinerea Autorizatiei de Construire de catre Autoritatea Contractanta;

Proiectul Tehnic de Executie (PTE), tinand cont de aplicabilitatea in totalitate a legislatiei in vigoare;
Documentatia de atribuire a contractului de executie lucrari;
Asistenta tehnica acordata Autoritatii Contractante in perioada derularii procedurilor de licitatii pentru executie lucrari.
Perioada pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate este de 14 luni de la data de incepere, 17 luni de la data de incepere pentru elaborarea PAC (respectiv in 3 luni de la elaborarea SF) si 20 luni de la data de incepere elaborarea Proiectului Tehnic (respectiv in 3 luni de la elaborarea PAC).

Citeste si:

Medicul Adina Alberts, cercetata disciplinar de Colegiul Medicilor. In ultima postare spunea ca pacientii COVID primesc "tratamente experimentale, fara indicatie"Campioana Romaniei, violata si batuta la varsta de 6 ani. "Il rugam cu toata puterea mea sa ma lase. A fost tortura"Bitcoin va ajunge la 175.000 de dolari, la finele lui 2021. Predictia unuia dintre cei mai importanti experti din domeniuVremea rea se prelungeste cu precipitatii si vant. Cand vine primavaraImagini scandaloase din unitatea mobila COVID construita la Iasi cu peste 13 milioane de euro: "Chestia poate fi numita oricum, numai spital nu"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă