Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la Pro TV revine după o pauză de doi ani

2 săptămâni in urmă 8

Marti, 11 Ianuarie 2022, ora 11:25

353 citiri

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la Pro TV revine după o pauză de doi ani

Postul de televiziune Pro TV anunță cea de-a zecea ediție a unuia dintre cele mai îndrăgite show-uri de televiziune, care a lipsit din grilă în ultimii doi ani.

Show-ul Vocea României se întoarce, iar Pro TV anunţă, pentru început, preselecţiile.

„Este Vocea României şi revine, în curând, la Pro TV. Este cel de-al zecelea sezon, iar la ceas aniversar, Pro TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de către pasionaţii de muzică.

Pe o scenă încărcată de emoţie şi bucurie, cu patru scaune ce abia aşteaptă să fie ocupate şi cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepţie”, anunţă postul Pro TV.

Nu sunt oferite, însă, informații legate de perioada în care va fi difuzată emisiunea. Potrivit paginademedia.ro, cel mai probabil noul sezon va fi difuzat în toamna acestui an, primăvara fiind prin tradiţie cu Românii au talent.

Citeste si:

Nebunie pe plajele din Seychelles. Una dintre cele mai frumoase vedete de la PRO TV, sexy rău la malul Oceanului Indian

Prezentatoarea Știrilor Sportive de la PRO TV, Corina Caragea, a făcut senzație pe plajele exotice din Praslin, Seychelles la începutul anului. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere...

Eveniment special în viața nigerianului care a cucerit inimile românilor la Vocea României

Tobi Ibitoye, nigerianul care a cucerit inimile românilor la „Vocea României”, în 2015, în prezent artist al caselor de discuri Roton și Hahaha Production, și soția sa Antonia au devenit...

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă