Un utilizator de FIFA 21 a calculat cât timp durează sâ îți contruiești echipa perfectă în Ultimate Team

3 săptămâni in urmă 15

Un jucător FIFA 21 FUT a descoperit că formația echipei de vis ar necesita fie 2 ani și jumătate de joc non-stop, fie 111,408 de dolari. Modul Ultimate Team a fost acuzat în ultima vreme de o mulțime de utilizatori de FIFA 21. În plus față de plângerile constante ale jucătorilor cu privire la microtranzacții, au apărut acuzații recente că un angajat al EA vinde cărți rare în FIFA 21.

Ultimate Team a avut un succes incredibil pentru seria FIFA a EA de la lansarea sa în FIFA 09. Mai mult de un deceniu mai târziu, FUT a devenit principala sursă de venit a FIFA și apare în alte francize EA, cum ar fi Madden NFL și NHL. Capacitatea jucătorilor de a își construi echipele de vis folosind moneda din joc acordată din meciuri și provocări a continuat să facă din FUT un succes an de an financiar.

Care este prețul unei echipe perfect în Ultimate Team

ScudzTV, care a făcut recent calculele pentru a vedea cât le va dura să-și creeze echipa FUT, fără să cumpere jucătorii folosind bani din lumea reală. Pentru ScudzTV, care a adunat o echipă de monede de 100 de milioane, formată din mai mulți jucători de fotbal legendari, o astfel de sarcină ar necesita „doar 22.000 de ore de joc sau 916 zile de joc 24/7”. ScudzTV a ajuns la această cifră luând prețul de 100 de milioane de monede și împărțind acest număr la „media de 1.500 de monede”, pe care jucătorii acestui mod o primesc la 20 de minute de joc.

Lets talk @EASPORTSFIFA (#FIFA21 A THREAD)

You claim that everyone can get all players they desire without spending money on the game …

Here’s my dream team, a mere 100 million coin team.

So this is „achievable” & here are my options according to you;

(1/7) pic.twitter.com/7vhy3HcOMo

— ScudzTV (@ScudzTV) March 16, 2021

De asemenea, ScudzTV a menționat cifrele în legătură cu cât ar putea costa să cumpere jucătorii în schimb. „Cu un cost de 79,99 lire sterline pe 12k, va trebui să cheltuiesc în total 79.990 de lire sterline pe FIFA Points”, care se transformă în 111,408 de dolari. Nu este pentru prima dată când un jucător își exprimă nemulțumirea față de EA față de practicile sale recente și nici nu va fi ultima. Totuși, microtranzacțiile FUT sunt prea profitabile pentru ca EA să renunțe la FIFA Points.

 

 

The post Un utilizator de FIFA 21 a calculat cât timp durează sâ îți contruiești echipa perfectă în Ultimate Team appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă