Un urmărit internaţional a fost prins în Galați când voia să-și schimbe buletinul expirat

2 săptămâni in urmă 10

Marti, 11 Ianuarie 2022, ora 17:17

13 citiri

Un urmărit internaţional a fost prins în Galați când voia să-și schimbe buletinul expirat

Un tânăr de 28 de ani, din judeţul Galaţi, implicat într-un accident mortal în Spania, pe numele căruia autorităţile spaniole au emis un mandat de arestare, a fost prins marți în curtea Serviciului de Evidenţă a Populaţiei, unde venise cu iubita să îşi schimbe actele.

"Poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au depistat un bărbat, de 28 de ani, din comuna Frumuşita, urmărit internaţional, care, în cursul anului 2019, ar fi fost implicat într-un accident rutier, petrecut pe teritoriul Spaniei, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia, şi pe numele căruia exista un mandat european de arestare.

Bărbatul, care a fost depistat în timp ce încerca să-şi schimbe actul de identitate expirat, la Serviciul Public Local de Evidenţă a Persoanei, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi (marţi, 11 ianuarie), persoana în cauză va fi prezentată magistraţilor Curţii de Apel Galaţi, care vor dispune asupra cererii formulate de autorităţile judiciare spaniole", a anunțat IPJ Galaţi, potrivit Monitorul de Galați.

Citeste si:

O mașină condusă de o tânără a ars după ce a lovit un copac, în județul Galați

Un autoturism condus de o tânără de 21 de ani din judeţul Galaţi a ars joi, 6 ianuarie, în totalitate, pe DN 26, după ce a lovit un copac, informează Inspectoratul pentru Situaţii de...

Riscurile antiviralelor folosite pentru tratarea pacienților Covid-19. De ce este necesară opinia medicului

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a explicat marți, 11 ianuarie, că medicamentele împotriva noului coronavirus nu se vor putea cumpăra din farmacii fără consultarea medicului pentru...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă